Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tatiana29*

Gimnastykujecie sie? I jakie cwiczenia wykonujecie????

Polecane posty

Jestem po 2 porodach sn, moje cialko bardzo na tym ucierpialo :( kiedys bylam extra laseczka a teraz jestem po prostu gruba ( moze nie az tak jak tutaj ktos wczesnij wstawil zdjeice sylwetki po ciazy ale jednak moje cialo odbiega baaardzo od idealu. Cwicze z Cindy crawford 3x w tyg + 2x 40 min pilates Sa efekty ale takie raczej mizerne na tyle wysilku i katowania o powinnam wygladac min jak Cindy. U mnie jest taki problem ze ogolnie jestem cala gruba ale od pasa w gore jestem grubsza :( i to tak dziwnie wyglada :P Wykonujac cwiczenia w/w nie wykonuje tych na rece i plecy w obawie zeby jeszcze sie nie podpakowac ...

Gość chyba zwariuje z niewyspania
ja nie cwicze a powinnam troche chyba zaczac bo brzuch mam sflaczaly. w ciazy przytylam 20 kg, w niecale 3 miesiace wszystko ze mnie 'zeszlo' (nie bylam na dziecie i nie cwiczylam). brzuch mam praktycznie plaski ale nie jest juz tak jedrny. no i posladki mi sie nie podobaja ale przed ciaza tez ich nie lubilam :O poki co smaruje sie jakims balsamem ujedrniajacym, o ile nie zapomne :O a cwiczyc mi sie po prostu nie chce :O