Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdbma

JESTEM BRZYDKA.NIENAWIDZE SIEBIE

Polecane posty

Gość Magdbma

Mam 19lat i jestem brzydka.wysoka prawie 170wzrostu i szczupla.ale i tak uwazam sie za bardzo brzydka.mam juz dosyc tego zycia :(

Gość Samotnik3546677777
Nie jesteś.

Gość zlyyyyyyyyyyy
kobiecie wiele nie potrzeba, zeby byc atrakcyjna. zadbaj o fryzure, bo wlosy to wielki atut kobiet, nie maluj sie jakos przesadnie, duzo sie usmiechaj. podkresl swoje atuty tak zeby to one sie rzucaly w oczy a nie niedoskonalosci

Gość Magdbma
Nie mam zamiaru zabijac sie

"Nie mam zamiaru zabijac sie " Oh, to tylko kwestia czasu spędzonego w naszym towarzystwie :classic_cool:

Gość zlyyyyyyyyyyy
ojciec cie cycem karmil? Magdbma ---> zadbaj o siebie, a na pewno znajda sie mezczyzni ktorym sie spodobasz, a przynajmniej beda chcieli spedzac czas w Twoim towarzystwie, a wtedy to Twoj charakter bedzie wazniejszy

Gość Magdagmimgmgm
Moj opis: 167cm wzrostu 53kg wagi.duze niebieskie oczy duze usta wlosy brazowe do ramion troche sie pusza wiec caly czas mam w kitce.biust sredni rozmC .nogi dlugie ale mi sie wydaja lekko krzwe jedyne co mi sie podoba to moja talia..niby po opisie nie jest zle ale mi sie nic nie podoba

Gość Magdagmimgmgm
Wlosami uwagi nie przyciagne bo mam puszace i troche zniszczone i nic sie nie da z nimi zrobic musze miec caly czas zwiazane

Gość zlyyyyyyyyyyy
to nie nos kitki, tylko rozpusc wlosy. poza tym z opisu wynika ze nie jestes jakas nieatrakcyjna. raczej sobie wmawiasz cos czego nie ma.

Gość Tetsuo S.
Jesteś młoda dlatego zapewne wyolbrzymiasz, pamiętaj nie musisz się podobać każdemu facetowi (no chyba, że chcesz być uwodzicielką i mieć facetów na pęczki itd.), piękno to sprawa bardzo względna. NO ale najważniejsze (taki totalny clich) musisz zaakceptować siebie Taką jaką jesteś, i przestać myśleć negatwynie o Sobie! Pozdrowionka, w słonecznej wiośnie...

Gość zlyyyyyyyyyyy
poza tym z tym ze jest sie nieatrakcyjnym mozna zyc i nie zwracac na to uwagi zbytniej. wiec nie przejmuj sie niczym. ja sam nalze do brzydali ale mam to gleboko w nosie. w koncu co mnie obchodzi co sobie o mnie ktos tam pomysli ;) zaluje jedynie tego ze pewnie przez to dostalem kosza od pewnej osoby, ale reszte ludzi mam gleboko w d.

Gość zlyyyyyyyyyyy
no ty jestes tego najlepszym przykladem ;)

Gość tetectiv
Magdaleno F. Nie jesteś brzydka.

Gość Magdbma
Ciezko mi zaakceptowac siebie.. a wlosow nie moge rozpuscic bo mam zniszczone i jeszcze gorzej by to wygladalo niz tak jak mam je zwiazane

doktorek Ty sie przypadkiem nie najadles dzis tabletek hormonalnych zony?sam siebie przebijasz dzisiejsza tolerancja;D

Gość Magdbma
Ludzie zwracaja uwage tylko na wyglad i takie jest zycie..

Gość zlyyyyyyyyyyy
od czego masz je niby zniszczone? wlosy to nie noga ze jak je stracisz to juz nie odrosnie. kup jakies odzywki czy cos nie znam sie na tym. uwierz ze w zwiazanych wlosach duzo sie traci. poza tym jak mowilem podkresl swoje walory i duzo sie usmiechaj nawet do nieznanych Ci osob, bo jak ktos jest ponury i ma smutna mine, albo taka obojetna to nie przyciagnie do siebie innych

Gość Magdbma
Postaram sie usmiechac heh.. A wlosy mam zniszczone od tego ze kiedys czesto rozjasnialam na jasniutki blond i niestety mi sie spalily ale od ponad roku nie farbuje ale i tak sa zniszczone mimo ze uzywam odzywek itd

Gość Magdbma
Postaram sie usmiechac heh.. A wlosy mam zniszczone od tego ze kiedys czesto rozjasnialam na jasniutki blond i niestety mi sie spalily ale od ponad roku nie farbuje ale i tak sa zniszczone mimo ze uzywam odzywek itd

Gość Magdbma
Mam zniszcz.bo czesto rozjas.ale juz od ponad roku nie farbuje a i tak mam zniszcz.mimo ze uzywam odzywek itd.

Gość Magdbma
Kurde cos mam z kompem i tyle razy mi sie wkleilo. A Ciebie jak wpieniaja to sie nie wypowiadaj w tym temacie

Gość zlyyyyyyyyyyy
poza tym czemu zalezy CI tak na tym zeby sie podobac? wystarczy ze spodobasz sie tej jedynej osobie a reszte miej gleboko gdzies. wiesz ludzie to sa idioci. zawsze wytkna komus cos byleby tylko poczuc sie lepszymi. naprawde nie warto sie nimi przejmowac. a jesli chodzi o wyglad to uwierz tez ze kazdy znajdzie kogos komu sie spodoba. ja sam jestem bardzo brzydki, ale znalazla sie osoba ktorej sie spodobalem, i o dziwo byla to bardzo atrakcyjna dziewczyna, choc i tak z tego nic nie bylo i nie bedzie. wiec zaakceptuj siebie, i podchodz do tego z dystansem bo w zyciu sa wazniejsze rzeczy od wygladu.

Gość Magdbma
Dzieki .wiesz takie slowa bardzo pomagaja.postaram sie zaakceptowac siebie..