Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta która tu czasami bywal

Jestem zniesmaczona

Polecane posty

kilka lat temu bywałam na tym forum, dzis po raz pierwszy weszłam na kafe i co.. jestem zniesmaczona. Chamstwo, prostactwo, wulgaryzmy i to wszystko piszą MATKI!!! Zamiast iść z dzieckiem na spacer to wolicie ubliżać, poniżać i krytykować. Tylko nieliczne wpisy coś tu jeszcze wnoszą... wiocha pel...

Gość co za pustak z tej autorki
no to idz na ten spacer, na co czekasz? myslisz, ze lepsza jestes?

Gość xxonaxxxonaxxx
autorka własnie o takich ja ty pisała...

Gość amelkowa mamaaa
tez odnosze takie wrazenie. pelno tu chamstwa, ublizania itp. zapytaj o cos co nie pasuje to zaraz cie zjedza. miej inne zdanie naublizaja i tak w kolko. czasami az zal czytac. forum zamiast stac sie miejscem w ktorym mamy moga sobie doradzic, uzyskac odp na swoje watpliwosci staje sie powoli miejscem pelnym "jadowitych mamusiek" wylewajacych swoje zale i frustracje poprzez dogryzienie innym. niestety... :(

Gość łańka
Niejedne tu piszą, że "idź na spacer, zamiast tu siedzieć i pisać", a nie pomyślałaś, że nie wszystkie matki siedzą tylko w domu, że może są w innym miejscu, gdzie mają czas coś napisać i nie mają akurat dziecka przy sobie ?

Gość łańka
a co do jadu to się zgodzę, nie ma tematu, gdzie by człowiek nie musiał dosrywac jakimś chamskim użytkownikom czy odpowiadać na czyjeś ataki.Dużo też jest głupawych tematów, że aż głowa boli od czytania, jak głupie problemy mają niektóre matki.

Gość margrafka
A ja uważam,że nie ma głupich pytań,bo nikt nie jest wszechwiedzący i każdy ma prawo pytać. Ja teraz siedzę z dzieckiem w piaskownicy i piszę z telefonu :) piękne słono mi grzeje :D a co do agresji-to niestety plaga.

Nie, nie zgadzam się. Niektóre pytania sa tak głupie, ze brak cierpliwości. Rozumiem, gdy ktos się pyta, jaki kupic wózek, bo to spora inwestycja. Ale pytania jaką kupić dziecku kaszkę, świadczą o kompletnej głupocie piszącego. O pytaniach w stylu - czy jestem w ciązy nie wspominając. To nie znaczy, ze komuś wulgarnie czy chamsko odpisuję, ale czasami nie dziwię się, że niektórym osobom puszczają nerwy.

Nie, nie zgadzam się. Niektóre pytania sa tak głupie, ze brak cierpliwości. Rozumiem, gdy ktos się pyta, jaki kupic wózek, bo to spora inwestycja. Ale pytania jaką kupić dziecku kaszkę, świadczą o kompletnej głupocie piszącego. O pytaniach w stylu - czy jestem w ciązy nie wspominając. To nie znaczy, ze komuś wulgarnie czy chamsko odpisuję, ale czasami nie dziwię się, że niektórym osobom puszczają nerwy.

Gość opiopi
A to chamstwo nawet się ujawnia na topikach o gotowaniu, kto by pomyślał, że o takie rzeczy typu "co zrobić na obiad" może rozpętać się awantura z wyzwiskami.

Gość no nie mogeee
messol to ze jestes od kogos madrzejsza to niekoniecznie Twoja zasluga, tylko Twoich rodzicow. Takze troche tolerancji proponuje, sa ludzie madrzy i glupi, zaradni i niezaradni i wysmiewanie tych gorszych to wlasnie brak kultury.

Niestety te złośliwości pojawiają się nie tylko na kafe. Zalewają cały internet, wystarczy poczytać komentarze na gazeta.pl czy innych portalach, na których można się wypowiadać anonimowo...

Gość łańka
Tu jest po prostu coś takiego, że babki ulegają presjom jakiejś mody, np. na bycie eko, albo ubzdurają sobie, że dziecko powinno miec tak tak i tak coś robione i każda babka która robi wbrew tej modzie jest od razu wyzywana. Na forum babki wzajemnie się nakręcają w nie dawaniu np. danonków i parowek i każda kobieta dająca danonka jest w tym momencie czarną owcą. Jest bardzo mało tolerancji na forum dla czyjegoś zachowania, poglądów i życia.Na wszystko krytyka

jestem tutaj pierwszy raz i zgadzam sie z pania,ze panuje czasami nieciekawa atmosfera...ale kazda z nas ma wlasny rozum i wlasne poczucie estetyki slowa wiec kazdy pisze to co uwaza za stosowne...jednak najlepiej skupmy sie na naszych maluszkach i problemach...

Gość Mamaoscara
Tez jestem tu od niedawna i zauważyłam ze tu jest burdel nikt niczego nie pilnuje do niedawna siedzialam na forum Polka Dot to tam jest bardzo fajnie tylko troche cicho ale tu jest masakra

po prostu matki nie skupiaja sie na problemach tylko walcza z soba,ktora z nich jest lepsza,ktora stosuje lepsza diete dla dziecka i ktora ma racje we wszystkim...ale nie o to w tym wszystkim chodzi,prawda?!

tematem tego forum jest,...ciaza,porod,macierzynstwo i wychowanie...,niektore z was o tym zapomnialy!!!!

Gość ja wiem swoje i kropka
wlasnie tu moja mama sporadycznie pisala i doslownie co drugi jej wpis byl atakowany przez jakąś najwidoczniej gownazerie albo sfrustrowane kobiety, dlatego nie miala ochoty nerwy szargac na anonimowych cwaniaczkow wiec sobie odpuscila,(nie mowie ze zawsze sie z nią zgadzalam,ale slownictwo kafeteriuszy naprawde marginalne) zas ja potrafie się odgryzc i wcale taka "łagodna" nie jestem gdy ktos mnie obraza i doslownie przegina

nie zapomniałam jaki to dział, spokojnie. Weszłam tu po kilka latach i widzę że jest gorzej niż było, totalna porażka. Szkoda, bo kiedyś było to fajne forum. Forum tworzą ludzie, jacy ludzie takie forum. Pozdrawiam

Gość umpamua
popieram;]

kobieta która tu czasami bywal kilka lat temu bywałam na tym forum, dzis po raz pierwszy weszłam na kafe i co.. jestem zniesmaczona. Chamstwo, prostactwo, wulgaryzmy i to wszystko piszą MATKI!!! Zamiast iść z dzieckiem na spacer to wolicie ubliżać, poniżać i krytykować. Tylko nieliczne wpisy coś tu jeszcze wnoszą... wiocha pel... A CO WY WSZYSCY WYSKAKUJECIE O TYCH DZIECIACH ? BY NA SPACER ISC BY SIE ZAJAC NIM ? ZAUWAZ JESZCZE JEDNO TO JEST CHYBA JEDYNE FORUM NA KTORYM TAKA ATMOSFERA PANUJE,JA SIEDZE JESZCZE NA 2 INNYCH OD KILKU LAT I NIGDY CHAMSTWA NIE DOSTRZEGLAM TAM

Gość dcccc
do ja wiem swoje i kropka , zdradz nik ,ciekawe czy ją kojarze :)

Gość nie przejmuj się
jeśli jakieś pytania topiki wydają się komuś głupie to po co się w ogóle wypowiadać? Chyba, że chodzi tylko o to, żeby koniecznie się na kimś wyżyć. Naprawdę jakie dzieci wychowują takie chamskie matki?

Gość mnibax
pytania jaką kupić dziecku kaszkę, świadczą o zagubieniu i niedoświadczeniu, braku kogoś życzliwego a zorientowanego w temacie obok autorki- nie o głupocie.

Gość Ebanka
kiedyś było to fajne forum zgadzam się