Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TralCentral

Co mam zrobić z takim mężem? Co mi radzicie?

Polecane posty

Gość TralCentral

Jak mam zainteresować sobą znudzonego mną męża? Który kompletnie nie jest o mnie zazdrosny ,nie rozmawia ze mną tylko zdawkowo , nie okazuje czułości,pomiata mną, zero miłego słowa żadnych komplementów,nic mu się nie chce.Nie zwróciłby uwagi gdybym cały dzień siedziała w innym pokoju jest mu to na rękę. A moje prośby ma poprostu w dupie .Doprowadza mnie to do szału Nie wytrzymuje tego nerwowo

Jak mam zainteresować sobą znudzonego mną męża?" Zmienić siebie ;)

Gość asdfg
Długo jesteście małżeństwem? Macie dzieci? Zrób coś dla siebie, zmień fryzurę (niekoniecznie radykalnie), wypiękniej!!! Nie zwracaj na niego uwagi. Gdy sama poczujesz się bardziej atrakcyjna, to on powinien cię zauważyć. Wyjdź z koleżankami, będzie się głowił, czy się dobrze bawisz.

Gość mazniemaz
jakbym o sobie czytal, przyjalem taka taktyke bo chce rozwodu.

Czy myślisz, że on Cię jeszcze kocha? Jak jesteś odważna i gotowa na szczerość - zapytaj go "Kochanie, czemu w sumie ze mną jesteś?" Może odpowie Ci prawdę.

Gość TralCentral
Dobry pomysł . Nie wiem wogóle co się ze mną dzieje jak widzę taką totalną olewką gdzie proszę go kilka razy o coś a ten wpatrzony w telewizor laptop nawet na mnie nie spojrzy i zaczyna się awantura bo nie mogę znieść tego traktowania. Wiem że to moje poczucie wartości odgrywa tu dużą rolę. Jak już zaprę się o nie koniec nie będę mu nadskakiwać i prosić to trwa to jeden dzień....

Gość ...brokenangel...
tralcenter, eh, napisałam podobny temat. rozumiem co czujesz, to przykre,,,

Gość niestetyyyyy
mam tak samo a moj facet jest dopiero narzeczonym i cos sie z nim niedobrego dzieje, jest do tego pracoholikiem

mam tak samo a moj facet jest dopiero narzeczonym i cos sie z nim niedobrego dzieje" jesteście nudne,jałowe i bez cienia polotu to czego wymagacie? Z fajną kobietą facet nigdy nie bedzie sie nudził owszem zajrzy czasami do kompa czy obejrzy program to naturalne

Gość niestetyyyyy
brak zainteresowania kobietą nie wynika z tego ze ze mną cos nie tak, mam wielu znajomych pracuje studiuje, jestem atrakcyjnaa on poprostu ma swoj siwat i swoje zabawki , które przesłaniają mu wszystko. to w nich jest problem a nie w nas

to w nich jest problem a nie w nas" a to ciekawe? odkąd to rzeczy są winne rozpadom związków ? to tak samo jakby oskarżać wstrętny internet za to ze np na fotce.pl koleś zdradza z inną swoją żonę pisząc innej pannie propozycje spotkań łóżkowych :)

brak zainteresowania kobietą nie wynika z tego ze ze mną cos nie tak" zmień się zainwestuj w siebie zrób metamorfozę swojego życia to zobaczysz czy twój facet będzie nadal obojetny na ciebie ?

Jak mam zainteresować sobą znudzonego mną męża? ty lepiej powiedz czym on ciebie zainteresowal

Gość RazDwa
Facet -olewka, a kobitka ma się uczyć szpagatu i tańca na rurze i założyć żółtą mini??!! Jesli facet kocha , to jest zainteresowany. Nawet w gorszy dzień, nawet po latach. Powinniście usiąść i zrobić coś z tym RAZEM !! Moją przyjaciółkę facet olewał. Jak zaszalała z sexowną bielizną itp. dla przerwania tej stagnacji / a babeczka z niej olala/ to ją wyśmiał. Ona -deprecha , bo pewnie jest nic nie warta, a on po prostu ani jej nie kochał ani nie szanował. Ot - taki przykład:D

a on po prostu ani jej nie kochał ani nie szanował. Ot - taki przykład" czyli kobieta desperatka wzieła sobie za faceta kogos kto ja olewał albo co gorsza nie chciała zauważać olewki ;) a pozniej płacz i zgrzytanie zębów

Gość Eeerrr...
Miejcie do siebie troche szacunku cierpietnice. Facet z dnia na dzien nie zaczyna po prostu olewac, wiec cos musi przyczynic sie do tego, ze stopniowo traci zainteresowanie az w koncu ignoruje. Wina zawsze lezy po srodku, ale jak nic nie da sie juz zrobic, zeby to naprawic (jesli probowalo sie cos z tym zrobic), to po prostu sie rozstac, bo nie wiem jak mozna i po co zyc kolo siebie zamiast razem.