Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek22

Kto ma rację ja czy on???

Polecane posty

Gość kwiatek22

6 lat temu rozstałam sie z facetem on mnie zostawił dla innej. Pózniej się ożenił ma dziecko teraz się rozeszli podobno jego żona ma kogoś na boku akurat w to wierze bo ją znam i wiem z kim się spotyka. On chce wrócić do mnie widać że się stara ale jakoś o rozwodzie niechętnie mówi. Twierdzi ze narazie nie jest mu potrzebny a ja nie chce być w związku z żonatym facetem on chyba tego nie rozumie gdy mu mówie że z żonatym nie będę to on na to że nie ma żony tylko formalnie ale jakoś nie chce tych formalności zmienić. Mówi że chce mmiec ze mną dziecko w przyszłości sie ozenić to zaś to zmieni.Nie jestem z nim spytał mi się czy jak znajdzie sobie inną to czy nie bede zawiedziona że się mało starał o mnie o on twierdzi że mocno się starał a ja go nie chce że to moja decyzja ja mu powiedziałam że najpierw powinien się rozwieść a zaś sie o mnie starać no mam racje czy nie? skończyzło sie na tym ze zostaniemy tylko kumplami jakoś o rozwodzie on niezbyt chce rozmawiać i twierdzi że to ja zadecydowałam że nie jesteśmy razem a on nie ma sobie nic do zarzucenia jestem normalnie wściekła jak wy to oceniacie? chyba każda dziewczyna pragnie związku z wolnym nawet formalnie facetem

Spytał się czy jak znajdzie sobie inną to będziesz zawiedziona???? Ty piszesz poważnie? Naprawde chcesz się z nim związać?? nigdy nie wchodź dwa razy do tej samej rzeki. On chyba nie jest Ciebie wart ;/

Gość chaoootycznie
skróć do pytania : on ma żonę, która go zdradza ale i tak nie planuje rozwodu. obiecuje mi dziecko i ślub w przyszłości. ponownie mu zaufać i związać z żonatym? odpowiedz nie.

Niektore sa tak zdesperowane ze nabieraja sie na to na co Ty nie dalas sie nabrac :) Masz prawo do wolnegi faceta.

Gość Agusia19800101
Wlasnie. Ja weszlam...a teraz mam tylko pieklo! Wiem ze musze uciekac!

Gość powiem i ja........
dla mnie facet jest jakiś nienormalny....wie że żona ma kochanka a mimo to chce nadal z nią być ....no bo skoro nie chce rozwodu to tak jakby liczył na to że żona wróci.....więc przyszedł do Ciebie licząc na sex bez zobowiązań bo jak inaczej to nazwać ?....i jeszcze ten tekst że jak znajdzie sobie inną żebyś nie była zła żałosny....no tak on biedulek tak się stara a Ty nie chcesz żonatego jak możesz ? dziewczyno daj sobie spokój ....żonie znudzi się kochanek i będzie chciała wrócić do mężusia ...wtedy on zostawi Ciebie daj sobie spokój.....dobrze mu powiedziałaś ....najpierw rozwód a później zaczynaj z nim nowe życie