Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}

dziewczyny pociagaja was niegrzeczni faceci???

Polecane posty

tacy co maja konflikty z prawem i widac po nich ze swieci nie sa..

Gość strażniczka więzienna
:classic_cool:

nikt sie nie wypowie

dlaczego stanowczo? wolicie takich lalusi?

Gość To że nie podpadł prawu,
nie oznacza że to zaraz musi być laluś. Absolutnie mnie tacy nie pociągają.

acha no rozumiem

Chodzi o to czy lubicie jak facet nowo poznany patrzac wam w oczy mowi ze podnieca go jak sobie wyobraza ksztalt waszej cipki:) i ze z pewnoscia lubicie ruszac doopka w czasie bzykania :)

Napisz anonse o potrzebie poznania takiego lumpa. Potem się z nim zwiąż i opisz wrażenia za rok. :-D

Ebony co jest ciekawego w takim facecie? Że rozsiadzie sie w poplamionym podkoszulku i smierdzacych skarpetach, w niczym nie pomoze i jeszcze uraczy tekstem typu- Te lala kopsnij się po browar!:O:D

Gość Samotnik3546677777
No takich dziewczyny uwielbiają, przynajmniej na pierwsze wrażenie.

to ze ktos nie jest swiety to nie znaczy ze nie szanuje dziewczyn. cos wam sie pokrecilo widze

motylitza co ma wspolnego taki facet z kims w poplamionym podkoszulku? wes sie ogarnij to smieszne. moze tam u ciebie na wsi tacy sa ha ha

nie mam na myśli aż takiej patologii....MotyLitza:D

Aaaaa to było pytanie skierowane do dziewczyn, nie do kobiet:)i o facetów, nie o mężczyzn. To wiele wyjaśnia.

do dziewczyn, kobiet, chlopakow, facetow. chodzilo mi o takich co sa dobrze zbudowani, dbaja o wyglad, nosza markowe ciuchy tylko niekoniecznie za legalne pieniadze. a nie o jakis burakow z wioski co pija pod sklepem a potem sie napierdalaja miedzy soba

Jeśli myslisz, że obrazisz mnie wsią... daremny twoj trud :) W mieście jest często w cholerę wiecej buraków, niż na wsi:P Wiem co mówię, bo mieszkam w drugim, co do wielkości:)

Gość anser
napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}; ja konfliktu z prawem nie mam, ale za lalusie sie nie uważam. za to lubie takich bad boy-ów co myślą że jak są kozakimi sprowadzać do porządku. Raz taki po odsiadce się spinał i nawet chciał pożyczyć kase " na honor recydywisty"(co wydało mi się śmieszne) potem nakazał mi odwieżć się do domu, udawałem zastraszonego i zabrałem go do auta, ale zatrzymałem się w lesie i taki wpierdol dostał że bez butów uciekał. ale kotem był pewnie jak TY

no masz racje. chodzilo mi ogolnie o to zeby wytlumaczyc i co mi chodzi.

anser nie bede wystepowal w obronie za wszystkich co siedzieli. bo fakt jest duzo pozerow. trafilbys na innego to rownie dobrze ty bys mogl dostac oklep i miec zabrany samochod. wiec wole nie generalizowac wszystkich co siedzieli itd bo niektorzy sa kozakami a niektorzy tylko udaja fakt.

Chodzi o to czy lubicie jak facet nowo poznany patrzac wam w oczy mowi ze podnieca go jak sobie wyobraza ksztalt waszej cipki:) i ze z pewnoscia lubicie ruszac doopka w czasie bzykania :)

Mariner nie wiew, jeszcze mi tak nowo poznany nie powiedział:D Pewnie dostałby w dziób:P

Gość anser
napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy} hehe samochód to nie zabawka, żeby go soie zabierać, a żeby dostać wpierdol to koleś musiałby trenować sztuki walki a nie siedzieć w pierdlu. A ci co trenują w pierdlu nie siedzą, bo mają sprawne głowy

sprawne glowy? a co trenujesz? samochod to nie zabawka? ha kazdy ogarniety na miescie by puscil te auto w 20minut. taki cwaniak jestes. mozesz jechac autem spowodowac wypadek smiertelny i idziesz siedziec.. to sie moze kazdemu zdarzyc. wychodzi na to ze tez bys byl bezmozg. kazdy ma wybor i idzie w prawo albo w lewo proste. pozatym moj temat jest inny i kierowany do plci przeciwnej

Gość anser
hehehe w 20 minut to ty byś na dołku kwilił jak mała dziewczynka.