Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzywana trzydziestka dwojka

gdzie znalesc faceta z klasa?

Polecane posty

W moim otoczeniu jest jeden wpaniały mężczyzna . Do tego strasznie zabiega o moje względy . To typ mężczyzny który zwyczajnie wyginął (bynajmniej w moim mieście ).Rzecz w tym że ja jestem mężatką a on żonaty , oboje mamy dzieci a ja miałabym okropne wyrzuty sumienia zabierając innej kobiecie męża o dzieciom ojca :(

A wczulas sie kiedys w ta zone?! Ty tez nia moze bedziesz..i co jak tobie odbije??to jest okropne a faceci to okrutne bestie bezuczuciowe!:/

Gość krakuska a na
jaka litere ma imie? Bo ja tez ostatnio przez neta poznalam wlasnie w krakowie wysokiego faceta kolo 30 i tez sie w knajpce umowilismy, moze to ten sam?

Gość informatyk____
ja mam 189cm i mam klasę. nawet się ostatnio na naszej klasie zarejestrowałem. w wawie nie byłem już ze 20 lat. i jestem zajęty.

Fajna aj ja to samo nie moglabym tym dzieciom zrobic

Gość krakuska a na
zajętego bym nie tknęła kijem, nie ma szans... Ja nawet takiego 'wolnego' ale z dzieckiem bym nie chciała ;)

Informatyk to nie taka klasa:p to jak jestes na naszej klasie to ty ni masz klasy:D

Bo taki nawet wolny z dzieckiem musi alimenty placic:p

Mam tylko nadzieję że jakaś inna kobieta której wpadnie w oczy mój mąż będzie miała na tyle rozsądku aby nie rozbijać mojego małżeństwa . Niestety życie potrafi być bezwzględne i w dzisiejszych czasach ludzie mający zasady przegrywają z wyrachowaniem i egoizmem . Nie tak mnie rodzice wychowali !

uzwana a co mnie jakas obca baba obchodzi? Ja tez mam swoje potrzeby. Jak nie umiala zatrzymac przy sobie faceta to niech sie sama martwi

Gość ja mam 31 lat
w tym roku 32, mam 185Ccm wzostu, mam pracę nienajgorzej płątną i jestem z warszawy, alkohol pije od okazji do okazji, ale generalnie nie jestem abstynentem

Gość krakuska a na
uzywana - no wlasnie. i bym miala poczucie ze nasze potencjalne dziecko by moglo na tym ucierpiec ;) nie wspominajac o tym ze musi miec kontakt z mamusia swojego dziecka :o

Gość informatyk____
mam klasę i fb. a to że napisałem że zajęty to właśnie żeby nie tykać mnie.

Gość ja mam 31 lat
a i nie ma mnie na żadnym portalu społecznościowym. :-P Dla mnie to straszne dziecinne :-)

no kasa nie jest najważniejsza? powiedz to mojej byłej żonie! (ścierwo niech przepadnie, szmata je...na!!!)

ten moj nie ma dzieci. Fajna-na to zalezy kim by byl twoj facet. Jezeli bylby to czlowiek z pozycja i na poziomie, to twoje zdanie byloby dla mnie bez znaczenia

Figa zle cie rodzice wychowali..brak mi slow:/ a ty informatyku to fajnie ze jestes zajety,ja i tak cie nie chce:p

31 lat no ja akurat na fb jestem:p

Gość mampoprostudość
mój facet ( jesteśmy ze sobą ok. 2 i pól roku. związek i szczęśliwy i dupiasty... myślę sobie, że tak właśnie jest. aaa mam 32 lata. "moje Kochanie" jest parę lat starszy, rozwodnik, 7-leni synek. Poznaliśmy się w ok 2 lata po jego rozwodzie, życie... On pije! mam dosyć, ale mnóstwo spraw się dzieje..., tyle osiągnęliśmy razem.., czuję się przyjęta i rozumiana... ale... co jakiś czas- kompletny brak kontaktu ( mieszkamy razem, więc chodzi o kontakt emocjonalny... czuję się olana... i po prostu nie wiem o co chodzi i martwię się o niego... ) To już mnie przerasta... nie daję rady... wiem, że głupio pytać czy On się zmieni... nie oczekuję odpowiedzi...! Może ktoś był w podobnej sytuacji, piszcie proszę...

Gość takisob78
Uzywana32, masz bardzo duze wymagania. a spruboj z mlodszym takim co dopiero po studiach. Jak jestes atrakcyjna to nie bedzie problemu.

Gość po0i8u7y6t5r
JA WIEM GDZIE ZNALEZC FACETA Z KLASĄ! ZALUKAJ DO SZKOŁY- MOŻE JAKIŚ STARY KAWALER SIE ZNAJDZIE. (dla mniej lotnych - szkoła- nauczyciel-klasa) pozdro i powodzenia hahah a .. jeszcze jedno.. chcesz faceta z klasa sama najpierw musisz byc kobietą z klasą bo facet z klasą na szmatławca nie spojrzy

Takisob ja wymagam?! Chce normalnego niepijacego faceta,moze napic sie piwa ale nie zeby codziennie,a co do wzrostu to nie chce kurdupla! A mlodsi to tylko chca seksu i nastepna! Malolaci mnie nie kreca,wole starszego,madrzejszego

Gość mampoprostudość
poczułam się dotknięta, nic o mnie nie wiesz, niewiele wiesz o autorce.. a tak łatwo wydajesz sądy

Gość jak jestes uzywana to
to taki facet nie jest dla ciebie :classic_cool:

Gość takisob78
No tak do 7 lat mlodszego nie zaszkodzi. Sa i szczesliwe malzenstwa w ktorym maz jest o 20 lat mlodszy. niedawno w telewizji SWR byly przedstawione takie 3 malzenstwa. Facetow takick ktorych sobie wyobrazasz sa zajeci. Pozostaje rozwodnik, wdowiec i stary kawaler. A ci z pewnoscia maja juz potomstwo. Mam w domowym komputerze afirmacje na znalezienie idealnego partnera.

To podaj mi te namiary:p