Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaaaaaaaaaa25

Złe samopoczucie po afirmowaniu - stan normalny?

Polecane posty

Gość Karolinaaaaaaaaaa25

Ostatnio dosyć mocno wkręciłam się w afirmowanie, niestety po takich "seansach" czuję się fizycznie źle. Mam przede wszystkim silny ból głowy, zawroty, nudności. Gdy próbuję dalej afirmować to wszystko się nasila... Czy tak powinno być? Czytałam gdzieś, że to normalna reakcja organizmu, niestety bardzo mało informacji o tym udało mi się znaleźć :(

Gość taka jaaaaaaaa
Może tak być, że organizm czuje się jak na odwyku, broni się przed nowymi dobrymi myślami, bo przywykł do tych starych... i dla niego to było już stanem "normalnym"... ale mogę sie mylić

Gość takisob78
Zalezy co afirmujesz, to musi byc w dobrej intencji wtedy bedziesz wyluzowana. a jezeli robisz to w zlej intencji to moze tak byc jak odczuwasz.

Gość Karolinaaaaaaaaaa25
Intencje jak najbardziej dobre... najbardziej skłaniam się ku przekonaniu, że mój organizm buntuje się przeciwko wprowadzeniu czegoś nowego

Gość takisob78
Organizm sie nie moze buntowac, bo wplywasz tylko na podswiadomosc, a podswiadomosc przyjmuje wszystko i kieruje organizmem. A mozesz mi zdradzic co afirmujesz to Ci powiem jak masz to zrobic. bo zajmuje sie tez medytacja i mialem odczyt na ten temat.

Gość Karolinaaaaaaaaaa25
chce byc bardziej pewna siebie i znalezc satysfakcjonujaca prace...

Gość takisob78
Nie rob 2 rzeczy na raz. Najpierw jedno, krotka przerwa a potem drugie, bo podswiadomosc nie bedzie wiedziala czego wlasciwie chcesz.

Gość Karolinaaaaaaaaaa25
ok, rozdzielę to i zobaczymy:) xyxxyzz - dziękuję, hmm takisob78 jestem ciekawa Twojej opinii co do linku powyżej

Gość ciekawy temattt
może ktoś kto sie zna sie jeszcze wypowie?

Gość Takisob78
przeczytałem to i sądzą, że robi to ktoś na siłę. Afirmacje należy wypowiadać w stanie wyciszonym, rozluźniętym i łagodnie.