Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ediiiiiii

rodzice mojego faceta mnie nienawidzą

Polecane posty

Gość ediiiiiii

spotykam sie z moim facetem jakies 2 lata. Utrzymywaliśmy nasz związek w tajemnicy poniewaz jego ojciec jest moim szefem i balismy sie jego reakcji. Zanim jego rodzice sie o nas dowiedzieli bardzo mnie lubili ( dodam istotny fakt, ze mam dziecko z poprzedniego małzeństwa a jego rodzice to ludzie dla ktorych wazniejsza jest opinia innych niz szczescie własnego syna, nigdy wczesniej nie zaakceptowali zadnej jego wybranki). Niedawno dowiedzieli sie, ze sie spotykamy i zostałam zwolniona z pracy a mój ukochany został wydziedziczony i nikt z rodziny sie do niego nie odzywa jakby popełnł jakąś zbrodnie. A my tylko chcemy być razem bo sie kochamy i jestesmy razem szczęśliwi. On sie tym martwi i ja tez ale nie zamierzamy sie poddac. Doradzcie co mozna w takiej sytuacji zrobić

Gość bardzo ciekawe
w który odcinku mody na sukces to było?

Gość ediiiiiii
to fakt z mojego zycia

Gość ediiiiiii
ojcem mojego dziecka jest brat dziadka ojca mojego narzeczonego z którym też moja przyszłą teściowa miała romans i podejrzewam, że mój narzeczony jest jego synem, ale mi to nie przeszkadza

Gość ediiiiiii
prosze sie nie podszywac

Gość ediiiiiii
Nie mozna na nikogo liczyć ?

Gość ediiiiiii
Nie mozna na nikogo liczyć ?

Gość ediiiiiii
czekajac u mojego faceta w pokoju az on skonczy brac prysznic spotkala mne mila niespodzianka: do pokoju wpadl jego ojciec i z impetem zsunal spodnie na kolana a potem ... energicznie zakrecil mlynka przyrodzeniem tyz przy mojej twarzy.

Gość rabbit junk
pocałujcie w tyłek takich rodziców i sami sobie układajcie życie, zamiast się na nich patrzyć. nie to nie. skoro tak bardzo chcą to niech stracą syna

Gość rabbit junk
pocałujcie w tyłek takich rodziców i sami sobie układajcie życie, zamiast się na nich patrzyć. nie to nie. skoro tak bardzo chcą to niech stracą syna

Gość ediiiiiii
mam ochotę puknąc siostre mojego narzeczonego