Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksamitna pufa

Czy są wskazania do rozwodu?

Polecane posty

Gość aksamitna pufa

Wymienię plusy i minusy. Czy jest sens dalej to ciągnąć? Minusy: - brak szacunku - brak tęsknoty - brak porozumienia - brak seksu - brak czułości - brak bliskości - brak uczucia - brak zainteresowania drugą osobą - brak zrozumienia Plusy: - wspólne dziecko - dach nad głową - w miarę unormowana sytuacja materialna Co Wy na to?:(

Gość agga1234
to tak jak u mnie tylko ja mam te same plus plus jeszcze kilka i czesc minusow i jeszcze inne minusy. nie mysle o rozwodzie

Gość u mnie też
jest bardzo podobnie ,a co on na to jak wspominasz o rozwodzie ?

Gość trop
Mam to samo, też nie wiem. Po prostu żyjemy obok siebie. Może ze 2-3 dni w miesiącu nie przypominają wymiany grzeczności. Ale nie chciałabym rozwodu, bo to krzywdzące jest najbardziej dla dziecka. Moi rodzice rozwiedli się jak miałam 3 lata. Z ojcem nie miałam i nie mam kontaktu, a matka później traktowała mnie jako "zawalidrogę", mimo iż wcześniej podobno utrudniała jego kontakty ze mną.

Gość aksamitna pufa
Zgadza się, że nie ma sensu tego ciągnąć, ale powinniśmy poświęcić się dla dziecka. Poza tym jemu jest tak wygodnie.

Gość aksamitna pufa
Jemu jest tak wygodnie. Poza tym twierdzi, że dla dobra dziecka powinniśmy to ciągnąć.

Gość agga1234
dopoki nie znajdziesz fajnego faceta to mozna ciagnac

Gość u mnie też
a ja tam nie zamierzam tego ciągnąć właśnie ze względu na dziecko. po co ma mieć nieszczęśliwych rodziców .moj i tak prACUJE poza domem cały tydzien tylko weekend jest w domu /wiec widzenia z dziecmi tez miałby w weekend .

Gość te twoje plusy
to tak naprawde minusy wychodzi na to, ze jestescie uwiazane materialnie i dlatego wolicie zostac dla dobra dziecka zadna matka nie siedzialaby z facetem ze wzgledu na te minusy tutaj wypisane.Dzieko sie napatrzy