Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa5555

poszukuję oszukanych

Polecane posty

Gość ewa5555

Hej dziewczyny czy kupowałyście zelixe u Agnieszki Kozieł, z Torunia nr tele.506 525 516 ,ja to zrobiłam i jestem oszukana jeżeli są osoby oszukane proszę o kontakt

Gość Dżoana _Kupa
nie wolno podować danych publicznie.

Gość ggggggggggggf
Dżoana _Kupa - spierdalaj w podskokach oszustko

Gość Dżoana _Kupa
yyy ja oszustka bo co ? hahaha pojebało kogoś :D

Gość ggggggggggggf
więc nie broń jakiejs frajerki , oszustki nie powinny miec zadnych praw do prywatnosci i ochrony danych osobowych.

Gość Dżoana _Kupa
Debilko przcież ja jej nie bronię !!!! nie wiesz że żyjesz w chorym kraju ? ktos cie oszuka a trzeba go chornic bo moze sie podac za oszczerstwa i podawanie danych osobowych w miejscu publicznym :-o więc ochłoń kochana, bo ja mam w dupie jakes kretynki i jej zelixy i sriksy.

Gość ewa5555
jeżeli ona podaje swoje nazwisko i imię przy ogłoszeniu to podejrzewam że te dane nie są prawdziwe,dlatego poszukuję bo chcę złożyć doniesienie o przestępstwie

Gość iuuuuuuuuuuu
ewa5555 - kontaktowała sie z Tobą mailowo ? Sprawdz poczte , tam w nagłowkach wiadomosci powinno byc jej IP , nazywa sie to IP origin - u mnie tak jest . Z tym isc najlepiej na policje i zapisywac wszystkie maile etc .

Gość ewa5555
bardzo ci dziękuję ale kontakt miałam tylko esm-ale wszystkie mam już wgrane do komputera potrzebuję tylko więcej dziewczyn bo komuś się wydaje że 26 zł przesyłka to tak mało że nikt nie zgłosi przestępstwa