Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentkainsignia007

o której konferencja K.B. Waśniewskich?

Polecane posty

Gość agentkainsignia007

orientuje się ktoś o której ci zwyrodnialcy mają konferencję?

Gość Amy W. (London)
o 18.00 nie wiem po jaki chuj jak juz wszystko jest jasne.

Gość mama obozowiczów
KONFERENCJA prasowa RUTKOWSKIEGO z WAŚNIEWSKIMI, 23.03.2012, godz. 18: Rodzice Madzi ujawnią CZEGO SZUKALI w INTERNECIE

Gość nsfjksdkjs
o 18.00

Gość ygwsygwygsd
o 18

Gość nsfjksdkjs
o 18.00

Gość kokardkaamakaronu
znowu wymyślą jakąś bajeczkę, boże jak można tak bezczelnie wodzic ludzi za nos?

Gość ygwsygwygsd
o 18

Gość agentkainsignia007
dzięki za info, posłucham co znowu wymyślą ci zakłamani zwyrodnialcy... ciekawe co ttym razem będą kłamać. czy policja w ogóle badała ich wariografem?

Gość pewnie chcą tylko
zaprzeczyć nowym faktom by znowu część ludzi uwierzyła w ich denne bajeczki )o ile są jeszcze tacy). chętnie zobacze co ci mordercy mają "ciekawego" do powiedzenia

Gość zapewne na tvn 24
.

Gość b.e.a.t.a
Byloby fajnie jakby ta farsa sie wreszcie skonczyla. Zanim doczekamy sie wystepu panstwa W. w tancu z gwiazdami :/

Gość kskdsdd
A tak ich żeście zaciekle bronili dwa miesiące temu jak niektórzy (w tym ja) pisali że sa winni bo to po nich widać.

Gość oooooooooooooooo
oglądam, normalnie farsa telenowela brazylijska. Powinni ich wziąć za ryje i spuścić im porządny w...pierdol i do pierdla bez gadania

Czy wy, przepraszam bardzo, nie macie swojego życia osobistego żeby sie nim interesować?

Gość moim zdaniem on nie ma nic
wspolnego, za to ona cos odyebala temu dzieciakowi- nawet nieumyslnie i myslala ze sie nie wyda, ale sie wydalo...tyle w temacie, jesli sie myle to cofne to co powiedzialam, ale jakos wydaje mi sie, ze mam racje

Gość bulka z maslem...
durne prowo "też uważam że ona jest winna śmierci dziecka. co mówili na konferencji?" A nic takiego. Mowili abyscie sie w koncu odpierdolily i zajely wlasnym zyciem. Jak wam sie nudzi to wezcie sliski kocyk, zawincie w niego wlasnego bachora i bedziecie mialy nowy, interesujacy temat. To tak z grubsza.

Gość oooooooooooooooo
ludzie bardziej rozpaczają po kocie, niż oni po dziecku, ich miny wyrażają że nic się nie stało, on jest bardzo arogancki, jakby to dziecko nie było ich tylko obce, jakby to ich nie dotyczyło

Gość tez mloda mama
mi też się nie podobała

nie chce ich oceniać itd ale ogólnie przyszli tam obrażeni po to żeby powiedzieć "spierdalajcie" tak to odebrałam i nie pojmuje. Przecież nikt nie kazał im tam przychodzić sami się zaoferowali wiec skąd ta wrogość i atakowanie wszystkich naokoło.

Gość tez mloda mama
naprawdę najlepiej byłoby, gdyby prokuratura wreszcie rozwiązała i zakończyła sprawę. Pani K. wypowiadać się siły nie miała, ale stroić się, farbować i na zakupy biegać to tak. Smutne...

Gość no cożzzz
NIe wydaję wyroku,nie oskarżam,że ktoś tą Madzię zabił. Niech i będzie to po prostu tragiczny wypadek. Tylko,że ktoś,komu dzecko w taki sposób ulega wypadkowi wrzeszczy na całe gardło i prosi o pomoc,a nie wynosi dzecko w gruzy i zakopuje i potem udaje,że je porwano. Waśniewscy są źli na ludzi,że ich osądzają,że krzycza pod ich oknami,że żyć nie dają. Przeciez to nie ludzi wona,tylko oni sami sa temu winni. Stało sie,to co stało.Ale nikt ich nie smuszał od samego poczatku udzielac wywiadów,chodzic do kina,jeździć i zwiedzac Polskę. Gdyvby zachowywali sie jak [przystało na rodziców,którzy stracili dzecko,to i ludzie nie interesowali by sie nimi .Wszystko by szybko ucichło. A tak mają co mają,z wąłsnej winy,bo chjcą być medialni.

Dziecku już nic życia nie wróci wiec cokolwiek by się nie stało to i tak psu na budę. Ja tam nie pałam rządzą zemsty. Szkoda mi małej, ale jej już nie ma i tyle. Natomiast nie pojmuje czemu ci młodzi robią sobie show w około całej sprawy. To jest zastanawiające i trochę niesmaczne. Atakują ich a oni się czują niewinni wiec zwołują konferencję bo chcą coś wyjaśnić raz na zawsze. Myślałam ze tak będzie, ale nie. Oni zwołali konferencje po to żeby jeszcze bardziej wszystko podsycić, rozniecić. Bleee obrzydliwa sprawa.

Gość tez mloda mama
tak owszem dziecku nic życia nie zwróci, czy zabili umyślnie czy też był to nieszczęśliwy wypadek to się jeszcze wszystko okaże, nie będę wydawać wyroku, nie moja to rola, ale....smutne jest to, że są rodzice, którzy w taki właśnie sposób zachowują się po stracie dziecka. W głowie mi się to nie mieści...

Gość trytutu
ale coś się wyjaśniło? przegapiłam.... :(

Nic się nie wyjaśniło nadal Big Brother Waśniewscy show. Siet ilu ludzi się lansuje na tej sprawie począwszy od rodziców przez dziadków, Rutkowskiego aż po policję, prokuraturę, psychologów, prawników, jasnowidzów...:-o