Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonaJAPA

moja rodzina myśli że jestem gejem...

Polecane posty

Gość czerwonaJAPA

bo jak sami twierdzą to niemożliwe abym w wieku 24 lat całe życie był sam.. podczas gdy pełno moich braci, sióstr (mam dużą rodzine) cały czas kogoś mają.. ehh to naprawdę smutne, oni nie rozumieją, że ja po prostu nie mam powodzenia :O nigdy nie sprowadziłem do domu żadnej dziewczyny.. jak coś to tylko kolegów i stąd owe podejrzenie... noo masakra a ja naprawdę cierpie na brak kobiety:/ ale to nie moja wina, że żadna mnie nie chce.. mam ochote popelnic czasem samobójstwo przez tą samotność i celibat , a dodatkowo te gadki , że musze być gejem bo dla nich to nie pojęte jak można być całe życie samemu :O kurwa.. gadają tak jakbym ja conajmniej z wyboru był sam :O

🖐️ no kolego, a moze znasz przyczyne dlaczego to zadna Cie nie chce? No i co wy ludzie tak naciskacie sami na siebie! przeciez to demotywuje! Im bardziej, im wiecej bedziesz o tym myslal, zastanawial sie, rozwazal - gowno z tego bedzie. bedziesz tylko czul presje, ktora bedzie emanowac w Twoje relacje z dziewczynami.

Gość czerwonaJAPA
moja teoria dlaczego mnie kobiety nie chcą to to, że jestem niski i to , że nie mam za dużo kasy... innych przyczyn wydaje mi się, że nie ma ponieważ mam dosyć sporo koleżanek, jestem generalnie lubiany.. ale własnie jako kolega, czyli osoba, która nie musi być pociągająca sexualnie i mieć gruby portfel, a niestety te dwie cechy potrzebne są do tego aby kobiety interesowały się tobą bardziej

Gość gwoli wyjasnienia...
ale sa przeciez tez male fajne dziewczyny...nawet jesli moze nie najpiekniejsze. moze masz za duze wymagania i szukasz jakiejs gwiazdy. pamietaj-kazda potwora znajdzie swego amatora (niby)

Notabene, co jest obraźliwego w byciu gejem? No cóż, czytam i kolejne wielkie teorie. Tak tak, bez niz tak nie pociąga kobiety jak widok dwustuzłotówki od razu ma się ochotę wsadzić ją sobie miedzy nogi 🖐️ Przyczyn może być wiele i mogą tkwić w Tobie,np. niską samoocenę widać, a często, niezależnie od płci, to pewność siebie pociąga.

A co to? Twoje wszystkie kolezanki sa od Ciebie wyzsze? A tak btw. to kiedys bylam z kims dluuuuugo, z kims kto byl ode mnie mniejszy o 3cm. Roznice bylo juz widac. Ale nic a nic to nam nie przeszkadzalo. Wiec przestan sie uzalac ;) tu chodzi o osobowosc i zainteresowanie soba dziewczyn.

Notabene, co jest obraźliwego w byciu gejem? No cóż, czytam i kolejne wielkie teorie. Tak tak, nic tak nie pociąga kobiety jak widok dwustuzłotówki od razu ma się ochotę wsadzić ją sobie miedzy nogi 🖐️ Przyczyn może być wiele i mogą tkwić w Tobie,np. niską samoocenę widać, a często, niezależnie od płci, to pewność siebie pociąga.

Gość czerwonaJAPA
up ps. nie, moje kolezanki nie sa nizsze ode mnie (ja mam 173) ale kazda kobieta, nawet te po 165, kiedy zalozą obcas juz sa wyzsze ode mnie albo przynajmniej rowne, i wolą wyzszych, co tu duzo mowic... nie mam szans na kobiete to dopiero załamka.. wiedziec, ze spędzi sie cale zycie w samotnosci i w celibacie ;/

Gość jooeeeeyy
W sumie tak się na ulicy widzi dużo parek.Ale tak naprawdę dużo osób jest samych.Często te parki to kolesie w młodym wieku.Potem im nie będzie tak łatwo kogoś przy sobie utrzymać jak się społecznie nie ogarną.A teraz w pl jest ciężko.I kobiety wybierają kolesi z kasą,no wiadomo że nie dla samej kasy.No ale myślą przyszłościowo,nie.I przecież żadna nie chce z biedakiem planować życia. No jak masz mało kaski,to odrazu jest niska samoocena,słaba pewność siebie,nieśmiałość.Pewnie jesteś nie śmiały.Pewnie nawet nie próbowałeś za bardzo sam inicjować.Nawet jak coś próbowałeś to porażka jeszcze bardziej cię wycofała.Może na dziwki chódź.To się przełamiesz trochę.Jak liśćia wydasz czasem to może nie zbiedniejesz.Ale to wiadomo że z dziwko to nie to samo.

Gość mojhjchxgdfz
noś kowbojki mają obcas 4-5 cm do tego kup sobie w obuwniczym "podpiętki" - mają z 0,5 - 1 cm, możesz zyskac nawet 6 cm czyli byś miał 179 cm - skoro laski oszukują i nosza spzile też to zrób!

Gość IMO12358
No cóż autorze, skoro wyczuwasz, że coś z Tobą jest nie tak, to pewnie masz rację. Ale nie martw się - zaraz kafeterianki zaczną 'pocieszać'.

Gość dffffdd
Nie wiem o co chodzi ale zauwazam mnostwo tu mnostwo topikow gdzie baby wprost leca na gejow i pytaja gdzie takiech poznac🖐️

Gość gość
Wynajmij sobie dziwke za jakies 30 zl i poprostu wez ja do domu przy rodzinie tak rzeby mysleli ze to twoja dziewczyna zjedzcie obiad i z glowy.