Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa

moja siostra sie zachochała w moim facecie

Polecane posty

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa

Co mam robić? ona ma 22 lata , ja 23 ,a on 28. jesteśmy razem od 3 lat ona mi ostatnio powiedziała ,ze już od dawna się w nim podkochuje i bardzo cierpi jak nas razem widuje. ale najgorsze ,ze nie da sie niestety tego uniknąć żeby nas razem nie widywała ostatnio spedził noc u nas w domu i chyba słyszła jak sie kochaliśmy w nocy ,a nastepny dzien strasznie płakała..

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
kocham go i zalezy mi na nim ,ale siostre też kocham i powinnam z nim zerwać? żeby ona nie cierpiała?

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
dodam, że on ma na imię Azor :(

Gość nastolatkamama
No to faktycznie masz problem

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
spadaj trolu

Gość Kobieto bez przesady
Chyba zwariowałas! Dlaczego masz go zostawic? To twój facet i niech się z tym pogodzi. Ty masz byc nieszczęśliwa bo twojej siostrze się zachcialo twojego faceta

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
no mam problem i nie wiem czy to nie bedzie samolubne jak bede myslec tereaz tylko o swoim szczesciu z nim? moja siotra nigdy nie miała powodzenia ub facetów niestety za dużego i jest generalnie nieszczesliwa najgorsze jest to ,ze on chce mi sie oswiadczyć niedługo ,a ja nie wiem czy bede potrafiła odmówic a ona jest bardzo wrazliwa osoba i nie wiem jak ona to zniesie z drugiej strony ja bez niego tez bede nieszczesliwa

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oszalałas?? Masz paskudna egoistyczna siostre, urzadza cyrki bo kocha Twojego chłopaka, smiechu warte, gdyby kochała Ciebie to w zyciu by Ci tego nie powiedziała wiec olej egoistke

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
on a twierdzi ,ze to nie jest tylko to ,ze on sie jej podoba ,ale ,ze go naprawde kocha. on jest zawsze bardzo pomocny i zyczliwy i mogła sobie w sumie cos pomyslec..

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
moze niech Twój facet powie jej ze kocha Ciebie i żeby sobie odpusciła i nie miej skrupułów bo ona nie ma

Gość bum bum trup
moze poweidz mu, zeby ja raz zlapal od tylu i wyszeptal do ucha,ze ma na nia ochote. Niech zsunie jej bawelniane dresy pod linie posladkow, wsadzi w jej mokra cipke stojaca pałe i porzadnie zerznie. A ty mozesz na to patrzec,zebys pozniej sie go nie wypytywala jak bylo.. Sam wybierze, ktora mu bardziej pasuje albo zostawi was obie. TO juz zalezy od niego.