Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan zapominalsky88

Czy ja mam sklerozę ????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Pan zapominalsky88

Sorry że tak dużo pytajników ale bardzo zależy mi na tym aby temat się rozwinął :D Otóż mam problem tego typu że często o czymś zapominam. Może to jest tylko zamyślenie albo rozkojarzenie ale boję się że Alzheimer to choroba w moim przypadku nieunikniona. Oto przykłady : - Pracuję na stacji benzynowej. Klient chce zapłacić za benzynę , bierze powiedzmy olej do spryskiwaczy i jakieś chipsy po czym odrazu mówi że chce hotdoga. Wtedy ja robię dystrybutor, wbijam olej i chipsy a zapomnę żeby mu zrobić hotdoga. - Siedzę teraz w domu, nastawiłem czajnik na herbatę , zasiedziałem się przed kompem i zapommniałem że godzinę temu wstawiłem wodę. Muszę jeszcze raz gotować aby zaparzyć herbatę. - Dziś jestem przeziębiony, z rana mówiłem sobie że po pracy skoczę do apteki po leki, w efekcie wsiadłem do samochodu i prosta do domu - Czasem wchodzę do sklepu i mam pustkę w głowie ( miałem kupić jakieś 3 rzeczy i nie pamietam co ) , za jakiś czas z reguły sobie przypominam. Jest wiele przykładów ale mniej więcej wiecie o co chodzi. Mam 24 lata, jestem nieśmiały, mało rozmawiam, nie miałem nigdy dziewczyny i jestem mało inteligentny ( efekt nieśmiałości ) - w pisaniu wypadam lepiej :D

Gość Pan zapominalsky88
Może są tu osoby które mają podobnie ? Jak chodziłem do szkoły to miałem też problem taki że czytając coś odpływałem gdzieś myślami ( myślałem poprostu o czymś innym bo mnie to nie interesowało )

Gość Uyyfghhct
Rozkojarzony jesteś i tyle. Polecam ginkoflav.

Gość pewnie zaraz zapomnisz
nas to ni chuja nie interesuje :D

Gość Pan zapominalsky88
Nawet jeśli to rozkojarzenie to stanowczo zbyt ostre. Jeżeli coś jest nie tak ze mną to to zauważam a w tej chwili to ja jestem tym mocno przestraszony.