Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha1234

Mężatka kocha innego. Co robić?

Polecane posty

Jeżeli kocha się innego faceta, a jest się przykładną żoną to co robić? Mąż się domyśla, a ten drugi nie wiem. Dużo rozmawiamy, dobrze się czujemy w swoim towarzystwie. Żadnego seksu. On mi się z wielu rzeczy zwierza, a ja już nie daję rady. Chyba mu o wszystkim powiem. O tym co czuję. A jak wtedy zepsuję naszą przyjaźń?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zajmij sie mezem i nie zawracaja sobie głowy jakims zauroczniem

Gość syn mojej szwagierki
Mezem tez bylas kiedys tak zauroczona jak tym nowym. wez sie za malzenstwo lepiej a nie swedzi cie na mysl o nowosci.

A jak w małżeństwie się nie układa? Nie od dziś. Zauroczenia nie biorą się od tak po prostu bez przyczyny.

I jak mozesz tak od razu kochac zupelnie obcego faceta? bo co o nim wiesz? Tylko tyle, ile sam ci mowi. a mowic mozna wiele, nie wiesz jaki jest na codzien w domu, jak reaguje na problemy. Meza to chyba tez nie kochalas naprawde, co? motyle w brzuchu i wielka milosc, a jak pierwsza namietnosc przeszla, to szukasz nastepnego? Nastepnego wielce kochasz? To zostaw meza, a potem uderzaj do nowego fagasa. Ale pewno maz daje stabilizacje finansowa co? boisz sie ryzyka, nie zostawisz go, by gdy nie wyjdzie z nowym fagasem, wrocic na lono rodziny? Szkoda mi twojego meza.

I jak mozesz tak od razu kochac zupelnie obcego faceta? bo co o nim wiesz? Tylko tyle, ile sam ci mowi. a mowic mozna wiele, nie wiesz jaki jest na codzien w domu, jak reaguje na problemy. Meza to chyba tez nie kochalas naprawde, co? motyle w brzuchu i wielka milosc, a jak pierwsza namietnosc przeszla, to szukasz nastepnego? Nastepnego wielce kochasz? To zostaw meza, a potem uderzaj do nowego fagasa. Ale pewno maz daje stabilizacje finansowa co? boisz sie ryzyka, nie zostawisz go, by gdy nie wyjdzie z nowym fagasem, wrocic na lono rodziny? Szkoda mi twojego meza.

Jak w malzenstwie sie nie uklada, to sie rozmawia z partnerem, szuka przyczyny, kompromisow. O malzenstwo trzeba dbac-nie wiedzialas? to najpierw sie rozwiedz jak ci tak zle, a potem nowego szukaj. ale na to strach ci nie pozwala, prawda?

cos czuje ze jestes kolejna z serii, ktora krytyki nie przyjmie, rad tez nie. co myslalas, ze trafisz na kolko wzajemnej adoracji, gdzie beda cie popychac w ramiona nowego, bo ty bidulka nieszczesliwa w malzenstwie?

Właśnie, że nie. Nikt mnie nie musi adorować. Bidulką nie jestem. Masz prawo mieć takie zdanie. I dobrze, takie opinie też są cenne. całej sytuacji nie znasz, ja tu szczegółów wypisywać nie będę. Widać że jesteś facetem.

Gość Master2_prawdziwy
Proponuje zrobić tak : 1) iść do lasu 2) poszukać drewna. Najlepiej sporo. 3) zbuduj stos. 4) wejdź na niego 5) podpal 6) Miłej zabawy! A poza tym : skoro kochasz innego niż tego, z którym jesteś to znaczy, że NIE KOCHASZ tego, z którym jesteś. Zatem masz tylko jedno wyjście : odejdź od tego gościa, przestań marnować mu życie!

Gość justyna naturalna blondyna
Lepiej mu nic nie mow, mezowi tym bardziej. Dobrze jest jak jest, po co to psuc?