Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana0934534

Globulki gynalgin

Polecane posty

Gość nana0934534

Witajcie Poraz kolejny mam te durne globulki - gynalgin. Nie moge sobie poradzić by je głęboko włożyć. Dziś będe brać trzecią globulkę, poprzednie musiałam tak mocno wepchnąć i strasznie mnie bolało ale nie dalam rady głęboko. Paluszek zanurzył mi się nawet nie do polowy. Na jaką głębokość powino się wkaldać globulki? Tak mniej więcej mierzone na palcu???

Gość nana0934534
Do końca:/ Nie dam rady bo ta globulka we wszystkie strony sie przekręca ehh:/ Nie wiem juz co robic:(

Gość nana0934534
z innymi nie mialam nigdy problemu ale ta ma tak dziwny kształt że chyba sie da:/

Najpierw włoż sam palec - wskazuący lub środkowy aby sprawdzić glębokość pochwy. Jeśli opuszkiem wyczujesz szyjkę macicy to po tym ile wsunęłaś bedziesz wiedziala - globulkę treba wsunąć nieco płycej. A jęsli nie wyczujesz to znaczy że pochwę masz głłęboką i mozesz wsunąc prawie na długośc palca. Jeśli masz dłucie paznokcie pwinnaso robić b. ostrożnie lub uzyc lateksowej rękawiczki. Powodzenia! :)

Gość nana0934534
bywalec1 uni dzięki za rade mam nadzieje że pomoże :)

Bardzo proszę :) Dodam jeszcze że ew obrocenie się globulki w pochwie nie ma zanczenia io ile została ona wsunięta na glębokość wystarczającą by nie ulec samoistnemy wydaleniu.