Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi z tego powodu

Dlaczego nikomu się nie podobam?

Polecane posty

Często słyszę ż jestem ładna... ale słyszę to tylko od kobiet :( Nie mówię tu tylko o mamie czy cioci :D Nierzadko otrzymuję komplementy w stylu "ale jesteś śliczna!" "powinnaś iść na modelkę!" "łał! taka jesteś ładna i nie masz chłopaka?" Oczywiście nie piszę tego, żeby się wywyższać (moja samoocena sięga podłogi, albo i niżej) tylko nie rozumiem tego. Skoro niby jestem taka ładna to dlaczego nikt się mną nie interesuje? Nie jest to moim życiowym celem, ale smutno mi, kiedy zostaję w piątkowy wieczór sama w domu, bo wszystkie moje koleżanki spotykają się z chłopakami...

Gość twojeoczy.
uroda to nie wszystko

Gość KwiaTuszek444
Witaj w klubie. Niestety ja też tak mam, że ludzie mowia ze super wyglądam itd. Faceci sie oglądają ale wciąż jestem sama. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Moze wygladamy "za fajnie", zbyt idealnie i jest obawa facetów, ze mamy zadarte nosy, na bank dostaną kosza bo przecież na pewno kogoś mamy. Nie wiem co Ci poradzic, bo jestem sama w takiej sytuacji. Czasem bywa ciezko ale glowa do gory. Nic na sile. Trzymaj się cieplutko!

No dobrze, uroda to nie wszystko, ale to nie jest tak że odpycham charakterem, bo potencjalni kandydaci nie mogę się o tym przekonać. Po prostu ich nie ma...

Z jednej strony fajnie że nie jestem sama, ale z drugiej strony wiem, że to nie jest zaszczyt należeć do naszego klubu :P

Może jesteś po prostu nieśmiała, spróbuj chociaż przez chat albo przez portale randkowe i może z kimś się umówisz. Napewno dasz radę :) Zgodzę się, że uroda to nie wszystko. :)

Levviatan, sugerujesz że powinnam podejść na ulicy do jakiegoś faceta i go poderwać? Nigdy się na to nie zdobędę, zeszłabym na zawał na miejscu :P

Gość dfggdgdfgdg
Gdybyś była naprawdę piękna, druga kobieta by Ci tego nie przyznała. Ja nigdy nie słyszę od znajomych czy koleżanek "łał ale jesteś piękna", a problemu z facetami nigdy nie miałam :D

przykro mi z tego powodu -> a czemu by nie? chyba to lepsze rozwiązanie niż czkać ;]

Gość taka se mała
brzydka jesteś i tyle 😴

@dfggdgdfgdg Czyli wszytkie kłamały, tak? Tzn nie twierdzę, że jestem piękna, ale dlaczego miałyby tak mówić? Zresztą, bardziej oczekiwałam rady niż przechwałek.

Do ludzi kobieto, do ludzi, w miejsca gdzie można spotkać faceta i może on się na Tobie poznać! Na kurs tańca, francuskiego, wspinaczki, czegokolwiek gdzie się ludzie robią coś wspólnie! Chyba że jedynym Twoim zajęciem jest komputer i praca, to w takim razie dupa, forever alone.

Dziękuję :) Nie uważam się za piękność, ale też nie sądzę żebym była na tyle obleśna, żeby moja aparycja wypalała innym oczy :P Chyba rzeczywiście jedynym rozwiązaniem jest "wyjść do ludzi"

Jak sie wstydzisz podejsc do chlopaka sama, to masz inne wyjscie. Dawaj czytelne znaki chlopakom, ktorzy Ci sie podobaja, to nie bedziesz musiala sie bac, ze wszyscy beda mysleli, ze tak ladna dziewczyna musi byc zajeta. Jezeli sama bedziesz totalnie bierna, to czarno to widze.

Gość MOnikaaaaaa24
hmmm też tak kiedyś miałam ,ze podobałam się tylko kobietom ( teraz sie to odwróciło i głownie facetom sie podobam) i nie wiem czemu tak było ,ale uważam ,ze wtedy miałam taki okres w życiu ,ze nie wyglądałam najlepiej bo co jak co ,ale to faceci są wyznacznikiem naszej urody

Gość MOnikaaaaaa24
kobiety chyba troche inaczej oceniają urode innych kobiet niz faceci jakos maja pod tym wzgledem inny gust tak mi sie wydaje

Gość MOnikaaaaaa24
a jak wtedy wyglądałam jak komplementy otrzymywałam głownie od kobiet ? byłam troszke grubsza niż teraz ( teraz jestem szczuplutka) ale nie gruba tylko taka normalna. byłam nieopalona, naturalna tzn mało makijażu , miałam troche dziecinna lekko pyzata buzie i kobiety sie zachwycały ,a faceci mniej.. teraz schudłam , maluje sie , stałam sie bardziej kobieca z twarzy , ubioru i faceci na mnie lecą ;)

Gość dziewcze85
Ja też tak mam ;) Słyszę od facetów- fajna z Ciebie laska, no i co dalej? Nic. Takie gadki- srały muchy będzie wiosna.

Gość dfggdgdfgdg
no oczywiście, że kłamały, ale robiły to w dobrej wierze.. Żeby Cię podnieść na duchu pewnie. Gdybyś miała powodzenie u facetów, to inne kobiety były by zazdrosne i w życiu by nie przyznały, że jesteś ładna. Jesteś bezpieczną koleżanką i mogą Ci mówić miłe rzeczy.

Gość MOnikaaaaaa24
a ja jak byłam ładna ,ale naturalna to nie lecieli tak bardzo na mnie jak teraz kiedy jestem ,,wylansowana" , chuda , opalona troche , umalowana .nie chodze wyzywająco ubrana ,ale i nie zbyt skromnie albo ubieram sei na sportowo i sexy jednocześnie a podobno faceci wola naturalne.. nie prawda