Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynkowa21

Wiosna ! Najwyższy czas aby zgubić zbędne kilogramy . W lato będziemy piękne ;)

Polecane posty

Gość Cytrynkowa21

Witam ;) Może na początek powiem coś o sobie mam 21 lat , 160 cm wzrostu i ważę 63 kg . Chciała bym ważyć na początek 55 kg ale nie wiem czy mi się uda . Hmm w sumie nie mam jeszcze ustalonej żadnej diety , po prostu chce wyeliminować białe pieczywo , słodycze , fast-foody , pieczone mięso , tłuste potrawy , ziemniaki . Wiem że na początku będzie trudno , ale mam nadzieję że wytrwam i osiągnę swój cel . Zapraszam chętnych , może ktoś mi doradzi jakąś dietkę na której w miarę szybko idzie pozbyć się tłuszczyku . Razem zawsze raźniej ;) pozdrawiam .

Gość Dryck22
hej. Ja mam 22 lata. 162 cm,waga 64. Chce schudnac do 48 kg. To moje marzenie . Zaczynam jutro. Wspierajmy sie! :)

Gość Cytrynkowa21
ja również zaczynam od jutra ;) a masz jakiś plan już ?

JA tez moge dolączyć;) od tygodnia jestem na diecie narazie -1 kg i -3cm mniej w udach;d 1000 kcal + rowerek codziennie 1 h

Gość Dryck22
:) u mnie piekny dzien sie zapowiada. Dzien dobry wszystkim :) Dzien 1. Cytrynkowa21 - moim planem jest mz. Jedzac wszystko,ale w malych ilosciach sa najlepsze efekty.

Gość Cytrynkowa21
Witam ;) jak mówiłam zaczynam od dzisiaj ;) na sniadanie zjadłam 2 jajka na twardo i kromkę wasy a na obiad jeszcze nie wiem może macie jakiś pomysł na coś dietetycznego ?

Gość Dryck22
cytrynkowa21-zupy bez makaronu,ryba lub warzywa z patelni