Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqdqwddwdd

Dlaczego blondynki są takie brzydkie?

Polecane posty

Gość dqwdqdqwddwdd

nie znam naturalnej ładnej blondynki.. są jakieś takie męskie mniej subletne od brunetek.. nie wiem czy to wynika ,ze maja mniej żenskich hormonów? niby owłosienie na ciele maja jasniejsze ,ale maja tez go o wiele wiecej jak np moja kolezanka

Gość Madziaks,as
Własnie blondynki są delikatniejsze a nie męskie....

Gość dqwdqdqwddwdd
moim zdaniem są męskie tzn mają duże nosy często i meskie sylwetki . zero talii bioder.. a brunetki maja bardziej subtelne rysy

Gość Biedna kobieto
Niewiesz o czym mowisz. Jestem naturalną blondynka owlosienie na ciele mam jak normalna kobieta a nawet mniejsze, moje ciało jest zajebiste i jestem bardzo kobieca twarz mam zajebista i ogolnie jestem sexi

Gość Biedna kobieto
Zapomnialam dodać że niema faceta któremu się nie podobam:)

Gość HMS..SVSS..Petard
"Niewiesz o czym mowisz. Jestem naturalną blondynka owlosienie na ciele mam jak normalna kobieta a nawet mniejsze, moje ciało jest zaj**iste i jestem bardzo kobieca twarz mam zaj**ista i ogolnie jestem sexi" I to w zasadzie wszystko......... co masz w życiu do powiedzenia. Zresztą- więcej ci nie trzeba:D

znam mnostwo ladnych blondynek, pieknych wrecz, sama mysle ze stoje wysoko porownujac sie do innych naturalnych blond kobiet

Gość dqwdqdqwddwdd
no i bardzo czesto maja dosc małe usta ( nie widziałam chyba blondynki naturalnej z pełnymi) i sa chude na twarzach a brunetki czesto maja pełne usta i bardziej okragle buzie

Gość dqwdqdqwddwdd
Lady Love- przeceniasz sie niestety

i blondynki moim skromnym zdaniem sa bardzo delikatne i nie sa tak owlosione jak przykladowo brunetki

Gość Biedna kobieto
HMS idioto nawiązałam do tematu poprostu a że ty jesteś ograniczony umysłowo i nie rozumiesz to proszę bez głupich aluzji w moja stronę:) akturat jesli chodzi o inteligencję to nie mam sobie nic do zarzucenia wieśniaku:)

Gość clairvorance
hahaha lady love nie badz smieszna:D ty stoisz wysoko? 3/10 maksymalnie:D wygladasz jak typowa blond idiotka i jestes pulchna na twarzy

Gość HMS..SVSS..Petard
więc ile?

to sie zdecydujcie bo przed chwila ktos pisal ze blondynki sa chude na twarzy a brunetki pulchniejsze i tym o to sposobem ladniejsze :d same sie nie osmieszajcie ;)

Gość clairvorance
a czolo masz wyzsze niz mount everest:d

Gość a jakie to ma znaczenie?
jesli i tak liczy sie swieze mlode mięsko najlepsze sa nastolatki

Gość lllaaaaooooo
blondynki mają dużo delikatniejszą właśnie urodę od brunetek,są mniej owłosione bardziej naturalne (oczywiście mówię o tych prawdziwych naturalnych blondynkach) takie rusałki.

tyle ze to czolo pasuje do calosci - wiec nawet z nim czuje sie i wiem ze jestem ladna ;)

Gość MOnikaaaaaa24
Moim zdaniem blondynki potrafia być nawet piękne ,ale Ty Lady Love.. niestety urodą nie grzeszysz i nie pisze tego z zazdrosci bo i tak jest iwle ładnych kobiet Izabela Scorupco jest ładna blondynką ,albo Małgorzata Socha np

Gość clairvorance
to ze pies cie lize i babcia prawi komplementy nie oznacza ze jestes ladna:D

Gość Biedna kobieto
I to że ktos uważa się za naprawde ładna dziewczynę nie oznacza że jest glupi. HMS nie oceniaj ludzi jesli ich nie znasz:)

naturalne ładne blondynki to rzadkość :DDDDDDD te tlenione sa obleśne jak dupa goryla farbowane na czarno ścierwa to tez dno najładniejsze sa naturalne brunetki, szatynki

Gość brunetki golą sobie ciało
bo mają ciemne gęste owłosienie więc dlatego wydaje ci się że mają go mniej od blondynek które golić się nie muszą bo jasne włoski mniej widać.

hehehe zeby tylko ;) zreszta zdanie zakompleksionych kobietek mnie nie interesuje ;) wiec dajcie se siana

Gość HMS..SVSS..Petard
Biedna kobieto. Ile?

Swoją drogą, oceniłaś owłosienie wszystkich blondynek na podstawie swojej JEDNEJ koleżanki, czy może sprawdzasz wszystkie napotkane dziewczyny? :D Oj, ale się doszukujesz tych naszych wad...na pewno jest jakiś powód. Kompleksy :)

Gość Biedna kobieto
Co ile?

Gość HMS..SVSS..Petard
Ile wynosi twoje IQ? Napisałaś: "akturat jesli chodzi o inteligencję to nie mam sobie nic do zarzucenia wieśniaku" Pytam więc ile???