Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadadadodo

usuwanie zbędnych włosków

Polecane posty

Gość dadadadodo

chciałabym sie wybrać na zabieg usuwania owłosienia, czy ktoś był na zabiegu aparatem emax, elaser lub elight, pytam bo ponoć są to skuteczne aparaty

Gość gfdghghhj
byłam na lightsheer i to moge polecic IPL to badziew na 100 % nie działa nie znam urzadzen ktore podalas :)

Gość dadadadodo
są to aparaty w technologii elos, moja znajoma bardzo chwaliła sobie te zabiegi ale ona korzystała z innych procedur

Gość sylwia_doro
ja chodziłam na emaxa i efekty są super, szczerze polecam

Gość najlepsze tłumaczenie:/
czy ta laserowa depilacja nie jest bolesna? i czy juz po 1 zabiegu włosy nie odrastają?

Gość panna nikttt
dziewczyny, wszystko zależy od sprzętu, którym przeprowadza się depilację - jeśli chodzi o laser teraz są już dostępne lasery z wiązki I2PL Elipse - o wiele skuteczniejsze niż zwykły IPL :S trochę merytoryki poniżej: http://zwierciadlo.pl/2012/uroda/strefa-piekna/epilacja%E2%80%93estetyka-wygoda-a-moze-koniecznosc

Gość znam i tez polecam
hej znam własnie I2PL - ostatnio miałam tym urządzeniem usuwane owłosienie w okolicy bikini - jak dla mnie super i tanio, bo sie załapałam jeszcze na promo :) Polecam!

Gość sskaand
Ja używam domowych metod. Do pastucha elektrycznego podłączyłam do jedenj elektrody jedną nogę, a do drugiej igłę, którą sobie wbijam w mieszki włosowe. Po 3 sekundach cebulka jest wypalona i przechodzę do następnej cebulki. Jak na razie usunęłam sobie w ten sposób włosy z okolic bikini i spod pach. Teraz zostały mi tylko nogi.

Gość daleka droga przed toba :P
no o ile pachy to powiedzmy szybka piłka, o tyle nogi - lol respect. Ze w ogóle nie masz oporów przed takimi eksperymentami :S ja bym się chyba nie odważyła, dlatego po prostu nie kombinuje i chodzę o sprawdzonego gabinetu - bo oszczędzić to jedno, ale zrobić sobie kuku to drugie - a uwierz - nie warto!