Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy

Czy jest jakaś rada?

Polecane posty

Gość misiu to koniec
chciałam ci powiedzieć a teraz to serce by ci peklo jak byś zobaczył zaokraglony brzuszek

Gość 15min-18max
To co ty robisz na kafe? Jak ona ci nie powiedziała, że nie kocha, a nie ma faceta to.... próbuj. Może usłyszysz to co chcesz, a może wręcz przeciwnie -odkochasz się migiem.

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
No nie powiedziała ale ona nie chce mieć chłopaka.

o, zobacz.... "Dlaczego mnie olała hmmm z tego co słyszałem nie chce mieć chłopaka. Tak wprost nie powiedziała mi, że mnie nie kocha." trochę bardziej rzeczowo i obraz sytuacji już się zmienia. Sam widzisz... :), że NIE JEST tak beznadziejnie. :) Czasami warto wyłączyć emocje i.... "czymać się :) " faktów :) od kogo dowiedziałeś się, że nie chce mieć chłopaka? (ktoś Ci powiedział? czy sam sobie dopowiedziałeś? ) dlaczego uznałeś, że Cię (nigdy) nie pokocha? (czy należy rozumieć, że oczekiwałeś, iż ..."rzuci się na Ciebie" natychmiast ? :) powiesz? jak to w/g Ciebie miało wyglądać? jakiej reakcji z jej strony spodziewałeś się? ____________________________

Gość 15min-18max
To pokarz jej, że się myliła.

Gość 15min-18max
Sorry za byka.

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
To że nie chce mieć chłopaka powiedziała mi jej koleżanka. Jak jesteśmy razem z przyjaciółmi to w ogóle ze mną nie rozmawia...

czekaj czekaj.... piszesz tak: "To nie jest moja pierwsza miłość. O obecnej mojej miłości nie mogę zapomnieć już 5 miesięcy... " Zaraz się pogubię. To zdjęcia oglądasz której dziewczyny? tej, z powodu której jesteś "zmeczonyyyyy" czy też "obecnej" miłości, której nie masz 5 miesięcy? nie bardzo kumam.... a kim jest T, na temat której zaczęliśmy rozmawiać? występuje po TEJ, której nie ma od 5 miesięcy? dasz jaśniej trochę?

Gość 15min-18max
O boze! Sierota czy jak? Tak ci język wysycha jak ją widzisz? Może a)koleżanka powiedziała tak, bo chce coś z tobą b) kolezanka twojej lubej zazdrości polotu tej właśnie?

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
Cały czas piszę o tej obecnej miłości. Obecnej miłości oglądam zdjęcia i nie mogę zapomnieć 5 miesięcy.

Gość 15min-18max
Liczysz, że sama się domyśli, że interesujesz się nią?

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
Koleżanka ma już chłopaka. Ona nic ze mną nie chce za miesiąc się żeni.

Gość wolllllnajakptak
a ja jestem kobietą i czuję sie tak samo jak Ty zmęczony, z tym, że ten facet do którego zionę ogniem, pomimo olewczego stosunku przez cały czas, czasem ma dzien dobroci dla zwierząt, wtedy mnie uwodzi i prowadzi na kopulację, spuszczające się po kilku szybkich pchnięciach, a ja zostaję niezaspokojona i rok czekam do następnego razu, marząc o orgazmie i wyobrazajac sobie, że to TEN TEN TEN mężczyzna z którym chcę spędzic reszte zycia i urodzic mu dzieci! A on pewnie poklada się ze smiechu, bo dobrze wie, jak na mnie dziala, pewnie mowi wszystkim jaka to ja glupia i naiwna, tylko powiem Wam, ze nawet jesli jestem głupia i naiwna to przynajmniej nikogo nie oszukuję, bo po prostu kieruje sie uczuciem, bardzo duzym uczuciem, a jak wiadome milosc naiwna jest, i zawsze, ale to zawsze ten sie smieje co sie smieje ostatni... i to tyle w temacie, nie poddawajcie sie wszyscy nieszczesliwe zakochani! Im wieksze cierpienie tym piekniejsza milosc w przyszlosci nas czeka!:D

odnośnie tego: "Cały czas piszę o tej obecnej miłości. Obecnej miłości oglądam zdjęcia i nie mogę zapomnieć 5 miesięcy" - rozumiem. Dziękuję. A co Ona ma w sobie takiego, że tak Cię chwyciło i nie chce puścić...? Co ma czego inni/e nie mają? Dlaczego ONA? Dlaczego jest wyjątkowa? ________________

Gość znam taka jedna
Im wieksze cierpienie tym piekniejsza milosc w przyszlosci nas czeka! ta jasne !

Gość 15min-18max
Było tak od razu. Demencje masz? w tym wieku?

Gość 15min-18max
znam taka jedna - zostaw, ona ma swój świat :D

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
To, że się nią interesuję to raczej wie bo od znajomych dowiedziałem się że widać, że mi się podoba i się zakochałem. Także jeśli tego nie zauważyła to na pewno się od nich dowiedziała.

Gość znam taka jedna
A co Ona ma w sobie takiego, że tak Cię chwyciło i nie chce puścić...? Co ma czego inni/e nie mają? Dlaczego ONA? Dlaczego jest wyjątkowa? tez chce wiedziec

Gość 15min-18max
Jakiś ty naiwny ! Jak to po tobie widać? Ślinisz się?

Gość 15min-18max
Skoro się chajta to po co rozkminiasz o tym czego nie będzie? No chyba że zostaniesz jej kochankiem. Życzyć ci tego?

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
A co Ona ma w sobie takiego, że tak Cię chwyciło i nie chce puścić...? Co ma czego inni/e nie mają? Dlaczego ONA? Dlaczego jest wyjątkowa? Po prostu jest wyjątkowa jej uśmiech i w ogóle każdy ruch wszystko w niej mi się podoba. Jeszcze jak jej nie znałem to dziewczyny traktowałem o ta mogła by być jest ładna no ale tylko ładna ja jej nie kochałem. A teraz padło jak grom. Wcześniej jak się w jakiejś dziewczynie zakochałem to nie trwało to dłużej niż 2 tygodnie.

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
Skoro się chajta to po co rozkminiasz o tym czego nie będzie? No chyba że zostaniesz jej kochankiem. Życzyć ci tego? Chajta się jej koleżanka a nie ta w której się zakochałem...

Gość znam taka jedna
chciałabym byc wyjatkowa co tu zrobićc

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
Jakiś ty naiwny ! Jak to po tobie widać? Ślinisz się? Nie wiem jak ale tak mi mówili. Może jakoś częściej na nią zerkam. Może nie częściej na pewno częściej niż na innych. Dziesięć osób mi to powiedziało także coś w tym musi być....

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
chciałabym byc wyjatkowa co tu zrobićc Kiedyś dla kogoś na pewno będziesz i może to docenisz:)

Gość DrWatson
Zauroczyłeś się poprostu.

Gość 15min-18max
Oj tam, oj tam ... Piszesz chaotycznie, więc ? No to słuchaj wóz albo przewóz: powiedz lasce co o niej sądzisz i co czujesz, a będziesz miał prostą odpowiedź i mniej stresu na przyszłość.

Gość znam taka jedna
dzięki

Gość 15min-18max
Do odważnych świat należy! i do ryzykantów! Idę w kimano.