Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy

Czy jest jakaś rada?

Polecane posty

"Po prostu jest wyjątkowa jej uśmiech i w ogóle każdy ruch wszystko w niej mi się podoba. Jeszcze jak jej nie znałem to dziewczyny traktowałem o ta mogła by być jest ładna no ale tylko ładna ja jej nie kochałem. A teraz padło jak grom. Wcześniej jak się w jakiejś dziewczynie zakochałem to nie trwało to dłużej niż 2 tygodnie" - jasne. A może by ją nieco "oswoić"? co myślisz? Pytam o to, "coby" :) się stało gdybyś poszukał sposobności zbliżenia się do niej po to aby nazwyczajniej w świecie sobie (najpierw) pogadać, pójść na spacer, pomóc jej w tym czy owym.... ? No wiesz... taka strategia "myśliwego"... polowałeś kiedyś?

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
Piszę chaotycznie bo mam chaos w głowie.:) Co do powiedzenia jej to bardzo chciałbym ale nie wiem kiedy będziemy się widzieć.

Gość xooxxooo
w sumie, mam kolege ktory sie we mnie bujnal mimo ze wiedzial ze mam chlopaka i ze go kocham.. wiem ze teraz przezywa to zauroczenie, a ja nic nie moge zrobic, ani ulzyc ani nic... jak urywam kontakt zeby bylo mu latwiej to on pisze... :o ja ci radze znalezc nowa milosc, odwzajemniona .

Gość nie może byc na kotie?
Żebyś nie żałował, żeś nie startował dużo wcześniej, bo ona tez może za chwilę być mężatka!

Gość xooxxooo
i nie mow, ze innej nie pokochasz,bo to bzdura, zwlaszcza ze ty w ogole nie masz z nia kontaktu, nie rozmawiacie, nie znasz jej tak do konca, nie byliscie razem itp jeszcze bedziesz mial z sto takich milosci. wiem na swoim przykladzie. wiem ze nawet teraz moge sie w innym zakochac mimo mojego ogromnego uczucia do niego. zycie ma swoje niespodzianki ;)

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
A może by ją nieco "oswoić"? co myślisz? Pytam o to, "coby" się stało gdybyś poszukał sposobności zbliżenia się do niej po to aby nazwyczajniej w świecie sobie (najpierw) pogadać, pójść na spacer, pomóc jej w tym czy owym.... ? No wiesz... taka strategia "myśliwego"... polowałeś kiedyś? Pomysł dobry i jakby ona się zgodziła na spacer czy jakąś inną pomoc to byłoby super.

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
ale pi**a z ciebie może masz rację tylko zauważ, że z innymi dziewczynami nie ma problemu idę rozmawiam itd. Kto kiedykolwiek był zakochany to chyba wie o czym mówię.

"Pomysł dobry i jakby ona się zgodziła na spacer czy jakąś inną pomoc to byłoby super." A dlaczego zakładasz, ze sie nie zgodzi? A nawet jeśli tak by się stało, to na pewno nie wolno odpuszczać dopóki nie nabierzesz przekonania (opartego na faktach) "jak jest" naprawdę. ( Ona może odmówić raz, drugi bo może być np: jakaś zupełnie inna przyczyna... A za trzecim razem wyjdzie i będzie super. Albo się wyleczysz. Idąc metaforą "mysliwego", To, że Kaczki Ci ktoś spłoszy za pierwszym razem nie znaczy, że do domu wrócisz głodny, zły i zapłakany... No wiesz - nie wolno sie poddawać. Tylko delikatnie i z wyczuciem. Bo niebezpiecznie jest strzelać "byle jak" tj: bez "rozumnie"/na oślep... A więc jak? Spróbujesz? I powiesz kiedyś jak wyszło? _________________________

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
Spróbuje i odezwe sie w ty temacie albo w nowym czy cos wyszlo:) Dziekuje wszystkim za rady i slowa otuchy a szczegolnie kefir_i_szczypiorek_pycha :))

Gość zmęczonyyyyyyyyyyy
Gdzies na poczatku chyba pisalem juz mam 24 lata. Poznalem sie z nia na urodzinach kolezanki. A zdjecia widze na portalach spolecznosciowych typu nk, facebook.

"Spróbuje i odezwe sie w ty temacie albo w nowym czy cos wyszlo Dziekuje wszystkim za rady i slowa otuchy a szczegolnie kefir_i_szczypiorek_pycha" - nie ma za co :) nie ma za co :) trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. :) :) :) Tak jak chcesz. :) p.s. za ostatni post, ten co wyżej - przepraszam. To copy-paste posta pierwszego w tym temacie, które się ponownie wkleiło przy zamykaniu okna. Wszystkiego dobrego! :)