Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_por_81

Pominięta tabletka...potrzebuje rady.

Polecane posty

Gość kasia_por_81

Dziewczyny zażywam harmonet. Dziś dopiero zauważylam,że jakimś cudem nie zażyłam wtorkowej tabletki. Zrobiłam to dziś razem z normalną. Na dodatek w środę miałam przytulańce,nieświadoma niczego.Cholera siedze w necie i czytam. Niby w 3 tygodniu brania mam dokończzyć listek i nie robić przerwy.Teraz zauważyłam,że mam ciemne plamenia-może zbyt duża dawka była.Kuźka co ja mam robic teraz??? Jak myslicie, ryzyko jest duże zeby yła wpadka???????buuuuuuu kurde nigdy tak nie miałam,zawsze plinuje

Zresztą. Postępuj tak jak jest napisane w ulotce. Ochrona antykoncepcyjna MOŻE być zmniejszona.

Gość boze swiety....no
tabletka anty dziala przez ponad 48 godzin! jezu ,dziewczyny czy wy naprawde tego nie wiecie? zreszta napisane jest nawet na ulotce jak sie zapomni jednej no to ok. :O

tabletka anty dziala przez ponad 48 godzin! jezu ,dziewczyny czy wy naprawde tego nie wiecie? zreszta napisane jest nawet na ulotce jak sie zapomni jednej no to ok. i tu sie mylisz kochaniutka........

"tabletka anty dziala przez ponad 48 godzin! jezu ,dziewczyny czy wy naprawde tego nie wiecie? zreszta napisane jest nawet na ulotce jak sie zapomni jednej no to ok. " Są różne tabletki. Przy np. Cileście można jedną pominąć, przy tabletkach z mniejszą zawartością hormonów jakieś tam niebezpieczeństwo się pojawia. DI 😘

:D I jak? :) Nie za bardzo "fantasy"? Ja przeinstalowałam system i to co sobie kiedyś ściągnęłam poszło razem z systemem. :D Nieprzeczytane. ;) Ja teraz czekam na książkę prof. Izdebskiego, ma wyjść w połowie kwietnia. I jak wczoraj czytałam z nim wywiad to stwierdziłam, że chętnie bym poszła na jakąś zaoczną seksuologię. :D Tylko nie wiem czy w ogóle są jakieś zaoczne studia na tym kierunku. :)

co do normana to.... przereklamowane :o i to strasznie...... i w ogole nie w klimacie.... no ale moze to moja wina. po 'sm rechter' , w moich oczach the max... wszystko inne musi byc na tak wysokim poziomie qua no wlasnie tego 'liscia w twarz' jezeli wiesz o co mi chodzi ;)

co do normana to.... przereklamowane :o i to strasznie...... i w ogole nie w klimacie.... no ale moze to moja wina. po 'sm rechter' , w moich oczach the max... wszystko inne musi byc na tak wysokim poziomie qua no wlasnie tego 'liscia w twarz' jezeli wiesz o co mi chodzi ;)

no to udala nam sie spamowka jak diabli :D autorko, jezeli bierzesz tabletki dluzej niz 6 miesiecy... nie bylas w tym czasie chora, nie bralas antybiotykow itd itp to .... nie nie masz czego sie obawiac..... prawdopodobienstwo jest minimalne ALE jest. tak jak sa odstepy od norm i wyjatki. znam osobiscie kobiete, ktora czasem miesiacami bierze tabletki co drugi dzien i w ciazy nie jest i nie byla....

Gość kasia_por_81
Dzięki. Tabletki te akurat biorę od hmm 5 miesięcy-harmonet wcześniej cerazette- mam rocznego bobasa :)no i prawie 7 latkę więcej nie planuje :p heheh Wiem,że ochrana jakaś jest ale kurde trochę spanikowałam no.Dzięki jeszcze raz za odpowiedzi :))))