Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nad1

Kreska widoczna tylko pod światło, test ciążowy

Polecane posty

Gość Nad1

zrobiłam test ciążowy (14 dni po feralnym stosunku) wyszedł negatywny ale gdy wyszłam z łazienki pod światło zobaczyłam cień prawie niewidocznej kreseczki, robiłam 3 testy i na dwóch ona była a na jednym nie to może coś znaczyc? a dokoładnie na pre-tesćie i na pink test na bobo test nie było niczego wspomne że okres spóźnia mi się już 10 dzień temperatura 37,2 stopnie może to ze stresu czy komuś przytrafiła się taka sytuacja? widziałyście cień praktycznie niewidocznej kreski? bez światła jej nie widać w poniedziałek pójdę zrobić test z krwi ale teraz proszę o odpowiedzi czy komuś się tak zdarzyło.

Gość heeeeeehehee
:D:D:D

Gość taka ja222
jeśli wyszły ci w ciągu 5 minut to może być ciąża poczekaj i zrób w pon test z krwi

u mnie test w którym widoczna była druga kreska pod światło za każdym razem był fałszywy, to był taki cień dopiero jak druga kreska była bardzo słabo widoczna ale była jasnoróżowa okazało się, że jestem w ciąży dodam, że nigdy nie mogłam się powstrzymać z testowaniem i robiłam to bardzo, bardzo wcześnie

Gość dwdw
Trzeba się było przyjrzeć testowi przed zakropleniem próbki moczu. Też zobaczyłabyś tę kreskę. To linia gdzie pojawi się właściwa kreska, jeśli jest ciąża.

Gość omnaaa
to raczej zaciążyłaś. gratulacje!!!!