Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż okropnej żony.....

MOJA ŻONA JEST STRASZNA

Polecane posty

...... ciągle się nad sobą użala, mówi, że jest brzydka, gruba, stara... mam tego dosyć. zero emocji w naszym związku, zero erotyzmu, spontaniczności, nic... zdradziłem ją raz w nerwach po kolejnym narzekaniu jak to ona ma źle w życiu, a potem się przyznałem i myślałem, że to zakończy ten nudny związek - ale ona łaskawie wybaczyła i to pociągnęło kolejną falę narzekań - że ona musi być totalnym zerem skoro ja ją zdradzam z pierwszą lepszą... mam jej dosyć i nie mogę już na nią patrzeć, tylko dzieci mnie trzymają w domu

marny podszyw :)

przynajmniej marny nie beznadziejny jak Twoja zona :)

co racja to racja

no widzisz jaki zgodny jestes :) daj buzi na dobranoc :D

:*

Gość fiołek1113
może zamiast marudzić na żone powinieneś jej powiedziec że kilka komplementów...

cykasz :classic_cool: czekasz na jakas rozsadna odpowiedz na Twoje prowo ? to czekaj doranocka :)

Gość jestesdobani i tyle
zdradzięłem z nerwów dobre... itakże nie powybijałeś sąsiadów z nerwów.. powinna Cię wyrzucić na zbity pysk a nie siedzi z takim ruchadłem.

a myslisz, ze nie probowalem? ja jej ciagle mowie, ze jest piekna, ze ma super zgrabne cialo, chociaz moze jest troszke przy kosci, ale bez przesady... jest madra, wyksztalcona kobieta... ja nie rozumiem skad u niej taka niska samoocena

no moze powinna mnie wyrzucic, powiem ci, ze bym sie cieszyl, bo to by byla chociaz jakas emocja z jej strony, troche spontanicznosci...

Gość Kaczorowna
moze ona ma depresje? niska samoocena jest pewnie przez to ze dajesz jej odczuc Twoj negatywny stosunek do niej. nie wystarczy powiedziec ze jest ladna. kobiety wyczuwaja emocje. trzeba im okazywac milosc by byly szczesliwe. ale udawane komplementy raczej nie pomoga.

Gość Monikaaaaaa24
to sie rozwiedzcie... po co z nia jestes. dzieci tez cierpia jak czuja ,ze miedzy rodzicami jest zle

Gość gryka
nie rozwodzcie sie! kochaj ja Wiem, że jest ciężko. Ja też jestem dość szczupła, średniego wzrostu itp, itd, ale iągle czuje sie najgorsza i nic nie pomagaja komplementy męża. Pomaga mi tylko jak ktoś podrywa mnie z po za związku, Może umów się, żeby ktoś inny do niej pozarywał skoro i tak niezlaeży ci już na związku to nic nie ryzykujesz