Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania21332434

Mam rodzine w sosnowcu i slyszałam różne nie zbyt miłe rzeczy o tej katarzynie w

Polecane posty

Gość Ania21332434

Podobno jako nastolatka miałam bardzo zła opinie wsrod sąsiadów. wracała po nocach z imprez , pusczała sie z kim popadnie słyszałam ,ze z niejednym facetem sypiała i sprowadzala sobie do domu ,a rodziców ciagle nie było i ich nie obchodziło co ona robi itd patologia...

Gość Ania21332434
pewnie tego swojego bartka też zdradzała na prawo i lewo.. nawet sa pogłoski ,ze ktoś swojego czasu finansował jej ciuchy kosmetyki i podjeżdzał ,, furą" pod blok.. wiec może nawet miała sponsora zdzira

Gość Ania21332434
a tak najbardziej to mnie wkurwia, że ona jest taką piekną, szczupłą kobietą, a teraz stała się znana na cały kraj. a ja siedzę przed komputerem i z wypiekami na twarzy śledzę życie innych. jak patrzę w lustro to widzę ohydnego, odrażającego wieloryba, zazdrość i żałość mnie zżera.

Gość Ania21332434
to znajoma mojej ciotki mieszkała niedaleko jej rodziny dawnej. i ochrzaniała kaśkę kiedy wracała z imprez po nocy ze znajomymi i sie darli na cały głos. to ta sobie z tego nic nie robiła , wyzywała ją czasem i ogólnie była agresywna i czesto właśnie z nowymi facetami sie całowała pod blokiem ,ale to jeszcze za licealnych czasów

Takich plot jest pełno i na każdy temat. Czasem taka opinia może zniszczyć człowieka. Wiesz to co zrobiła nie usprawiedliwienia i powinna zostać ukarana to samo osoby, które pomagały jej. To czy ona puszczała się czy miała sponsora jej sprawa nie twoja, nie sąsiadów. Karę powinna ponieść za to co zrobiła.

Gość Ania21332434
spadaj żałosny podszywie. jak ona jest piekna to ja jestem papież

Gość Ania21332434
no nie moja. ale to jest straszne co zrobiła wiec kazda taka informacja na jej temat jeszcze mi podnosi ciśnienie. pozostale osoby co tak robia mnie nie interesuja. poprostu widać jakim ona jest człowiekiem. tylko seks i ruchanie jej było w głowie ,ale już dziecka pokochać nie umiała ale wychodzą na jaw naszczęście nowe informacje i pewnie wreszcze czeka ją wiezienie

Gość Ania21332434
styczniowy przyjaciel- to nie do Ciebie tylko do podzywu wyżej

Gość Ania21332434
poza tym podszywie co jak co ,ale nie ma jej czego zazdroscic szczególnie teraz..

Gość seksowne kociake original
dajcie pracowac prokuraturze. wy z gory osadzacie. nie ferujcie wyrokami zanim nie zrobi tego sąd.

Ona i tak ma już źle. Społeczeństwo jej nienawidzi i nie dziwie się. Dla mnie ona ma problemy natury psychicznej. Każdy z nas może mieć taką sytuację z dzieckiem to nie jest powiedziane, że mnie ten temat nie dotyczy, ale trzeba się zachować jak człowiek. Godność ludzka, sumienie, uczucia nie pozwoliłyby mi tak postąpić z własnym dzieckiem.

Gość jesteś typową
plotkarą, która nie ma własnego życia

Gość Ania21332434
narazie prokuratura odkryła ,ze ktoś szukał na jej komputerze wiec pewnie ona albo bartek ceny trumien dla dziecka zanim doszło do śmierci magdy.. wiec dla mnie wszystko jest jasne mysle ,ze dla prokuratury tez tylko jeszcze szukaja nowych dowodów to tylko kwestia czasu juz teraz jak ja zamkna i bardzo dobrze

Gość Ania21332434
styczniowy przyjaciel- ojej jaka biedna naprawde. i to ma być wystarczajaca kara ,ze jej spoleczenstwo nienawidzi? a może ja maja jeszcze kochać i uwielbiać? i moze uznac za swieta? nienawidze jej za to co zrobiła córce własnej

dokladnie SZUKAJA. teraz powtorz to słowo SZU-KA-JĄ, przeliterujmy S Z U K A J Ą. vide - wyrok nie został wydany.

co ja pisze?! nawet jeszcze zarzutow morderstwa nie postawili!! jeszcze... albo w ogole tegonie zrobia. nie wiesz jak bylo, wiec nie osądzaj. może nas jeszcze wynik śledztwa zaskoczyć.

Gość Ania21332434
życie nie jest sprawiedliwe . ale mam nadzieje ,ze chociaż prokuratura bedzie. dobrze ,ze odnalezli te nowe dowody i ona jeszcze spisała na kartce powody dla ktorych warto zabic dziecko ! napewno teraz tak tego nie zostawia bo to podwaza jej wczesniejsze wersje

Gość Ania21332434
seksowne kociake original - po tym co ostatnio ujawniono- nie sądze... nie sadze żeby sie to wzielo z nikad i co może wam jej jeszcze szkoda bo sie spociła jak zabijala coreczke? bardzo sie ciesze ,ze wszyscy ja znienawidzili tyle wam powiem zasluzyła na to przynajmniej i długo ludzie o tym beda pamietać. zamiana fryzury nie pomogła bedzie wytykana palcami cały czas

Gość A TO SIĘ WYEBAŁAŚ.
ona wcale nie jest z Sosnowca tylko z Siemianowic albo z Czeladzi. I co teraz, plotkaro?

słuchaj tępa Aniu. zarzutu jej takiego nie postawiono póki co, jak postawią to możesz sobie wnioskować coc chcesz. nie wiadomo, czy ona to zrobila. mogla zrobic ona, mogl zrobic bartek a mogl zrobic ktos inny. moze ona kogos kryje. tego nie wiesz. nie jesteś sądem, więc nie osądzaj.

Gość Ania21332434
no ,ale za jakiś czas wszystko wyjdzie na jaw napewno choć ona sie trzesie ze strachu teraz i dobrze

Gość o jejuuu
Jak ja nienawidze czegos takiego jak ktos powtarza jakies ploty. Sama mam 20 lat i co to o mnie nie gadali... ze sie puszczam, ze to ze tamto... A tak szczerze to mialam w zyciu tylko jednego faceta, byl moim pierwszym partnerem seksualnym i jest do dzis, to juz 4 lata. Poza tym nigdy nie bylam na zadnej imprezie, a nawet w pubie, jestem typowa domatorka. No i co ? Skad te ploty? Chlopaczyska spod bloku gadali, bo jak chodzilam to nei odpowiadalam na ich glupie zaczepki. Wrr;/

Gość Ania21332434
Jeśli to ona zrobiła to już jest skończona

Gość A TO SIĘ WYEBAŁAŚ.
Ten wątek jest żywym przykładem tego jak powstają pomówienia.

jeśli to ona zrobiła, to będzie jej problem. a jeśli nie ona to czy przeprosisz ją za nazywanie jej morderczynią?

Gość Ania21332434
i jak to ona zrobiła ( a mysle tak na 99%) to nie ma dla niej żadnego usprawiedliwienia , to potwor nie matka jej córka miała całe zycie przed soba ,a ona myslała tylko o sobie.. cieszyła sie pewnie jak córka umarła ,a ona zamiszkała w apartamencie i sie lansowała.. naszczeście teraz znowu s=jej sielanka sie skonczyła

Gość Ania21332434
seksowne kociake- a jesli okaże sie ,ze wszystkie nowe fakty okażą sie prawdziwe i ze zabiła córke z premedytacja to nadal ja bedziesz usprawiedliwiac?