Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Uwaga uwaga - operacja OLA, omawiamy plan

Polecane posty

Tak sie sklada, że Śmieszny ma randke. Za 7 dni. Niestety Smieszny przez geny jak i tryb zycia (czyli browar+fast food+brak snu) troche sie zaniedbal. Bardzo mi zalezy, wiec zapytam tak: 1. Jak powalczyc z tradzikiem. Ciagle mi cos wyskakuje. Mam troche czarnych kropek na nosie (zaskorniki). Co zrobic z bliznai (rozwazam kosmetyczke. Jak zapobiec temu zeby za 7 dni nie bylo pryszczy. 2. Jaka diete przyjac? Jak oczyscic organizm? Prosze pomozcie to dla mnie wazne.

3-4 dni przed spotkaniem kosmetyczka (mikrodermabrazja czy cuś, ale lepiej by kosmetyczka sama doradziła co), zero słodyczy i ostrych potraw. Możesz herbatki albo tabletki jakieś z bratka np. Jakieś maści działające bardziej agresywnie to lepiej na kilka dni przed nie kombinuj bo niewiadomo jak zareagujesz. Jak Ci punktowo coś wyskoczy to maść cynkowa. Trzymam kciuki, bo może w końcu przestaniesz zaśmiecać kafe debilnymi topikami

Gość Kaczorowna
mialam dawniej robione mikrodermabrazje i to niewiele pomaga na pryszcze. samo czyszczenie twarzy u kosmetyczki tez nie- chwilowy efekt a wyciskanie syfow takie samo jak ja potrafilam to robic w domu. ja juz nie mam problemow z cera, ale to dlatego ze odstawilam wszystko co slodkie (poza owocami) np dzem, miod i tluste - np maslo. dodatkowo uzywam żelu na twarz Skinoren (koniecznie zel a nie krem). Koszt 50zl a bardzo pomaga. codziennie pije tez lyzeczke drozdzy rozmieszanych w odrobinie wody. Po miesiacu powinno widac efekty

Ma randkę za 7 dni, więc zależy mu by wtedy czuć się pewnym siebie... A maści różnego rodzaju i kremu itd musisz stosować systematycznie, 2 razy nałozenie nic nie da. Skinoren to kwas azelainowy tyle, że 2 razy droższy niż w innych preparatach. Z tego co wiem, żel po prostu ma % mniejszą zawartość kwasu i inną formułę (zbliżoną chyba do hascoderm czy jakoś tak)

Lepiej spróbuj tego kwasu tak na dłuższą metę (wpisz w google a wyskoczy Ci lista specyfików). Ale krótkoterminowo to raczej więcej nie pomogę, nie wiem moze jeszcze jakieś maseczki z drożdzy itp

Gość nie idź!
dla ciebie najlepsza bedzie jakaś menelica.

"Ma randkę za 7 dni, więc zależy mu by wtedy czuć się pewnym siebie..." To niech znajdzie pracę :D

Gość zrób sobie maskę
z polopiryny na twarz. Młodzieńcze :classic_cool:

Usunęli ci płaty czołowe że nie potrafisz niczego wymyślić, zrobić samodzielnie czy choćby poszukać?