Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izza27

Katarzyna W.

Polecane posty

ciekawa jestem jak Katarzyna W. bedzie traktowana przez wspolosadzone w celi

Gość dla mnie jest cudowny,
ją nie wsadzą do więzienia,jeszcze tak obrócą sytuację,ze to z niej zrobią ofiarę i jeszcze dostanie nagrodę za dzielną postawę i odszkodowanie za poniesione straty moralne. Wszystko do tego zmierza.

Wg mnie pojdzie siedziec, bo pojawily sie nawet jakies nowe dowody. A w celi dostanie ostry wycisk. Wiem co mowie, co sama siedzialam i wiem jak sa traktowane dzieciobojczynie.

Gość piouiu
a ty za co siedzialas ?

ja bym na jej miejscu uciekala, bo jak trafi do wiezienia, to tylka raczej nie obroni. Dziewczyny tylko czekaja na takie dziunie.

u nas byla taka jedna co tam cos dziecku zrobila, to dostawala zjebki wlasciwie za wszystko, a dziewczyny nie pozwalaly jej sie nawet za przeproszeniem wysrac

Gość To jest już śmieszne
Ludzie czy wy nie macie swojego życia tylko musicie zyc czyimś? To już jest nudne, śmieszne i żenujące wieczne czytać o katarzynie bartku itd no kurwa jak stare glupie dewoty z bazaru

to jest już smieszne- jeśli Ci to przeszkadza to po ch o l e r e tutaj wchodzisz i to czytasz ?? ? jeśli Cię to nie interesuje to nie czytaj. Każdy ma swoje zdanie i zycie. nie obchodzi nas co myslisz.

mleczko do kawy ja wole zeby sie meczyla w wiezieniu, a wierz mi, ze lekko nie jest.

Gość jujhhn
media was nakrecaja i ubarwiaja , a wy to wszystko łykacie :(

Gość To jest już śmieszne
No ale ile można o tym rozmawiać? A z tego co wiem to raczej nie możecie wyganiac ludzi z forum:) proponuje zająć się własnym życiem a nie katarzyny w

Gość gajowy_ruchacz
karina rajcujesz mnie moze spotkamy sie ;)

Gość weewwed3
na pewno tym ze siedzialas, ale teraz coraz wiecej sie slyszy ze ludzie siedza w wiezieniu za sprawyy gospodarcze, szkoda ze tuska and company nie wsadza do pierdla, moze jakiś madry dalby mu wycisk :D

Tzn w moim przypadku to byl odprysk wiekszej sprawy, chodzilo o defraudacje. Ale to nieistotne. W kazdym razie nikomu nie polecam pobytu w wiezieniu, zwlaszcza kobiecym.

Karrinaaa-- twoja osoba więcej zainteresowania wnosi niż temat główny , napisz jeszcze ile dostałaś ...

cały wyrok wykonano czy maiłaś przedterminowe ? strasznie dużo byłaś w zarządzie spółki w trakcie tego walka ?

Nie, nie bylam, ale wszystkie dokumenty byly tak robione, ze wiekszosc winy spadla na mnie. Odsiedzialam caly wyrok.

Gość weewwed3
współczuje :o trzy lata...

Bylam ksiegowa. O detalach nie chce pisac, bo swego czasu bylo kilka artykulow w gazetach na ten temat. A chce ten rozdzial miec juz za soba.

Jak juz napisalam to byl odprysk wiekszej sprawy i nie chodzilo wylacznie o sprawy naszej spolki.