Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anannana

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość anannana

Generalnie mam duże powodzenie u facetów ,a nie ubieram sie jakoś wyzywająco ani nie zachowuje wiec uważam ,ze jestem ładna ale czesto ktoś mnie z kimś myli np na uczelni za bardzo mnie nie zapamietują ( choc tez mamy mało zajec ,ale czasem tak jest ,ze wykładowcy mnie zapamiętają dopiero za którymś razem) czesto słysze ,ze do kogoś tam jestem podobna itd tzn,ze mam pospolita urode?

Gość to znaczy ,że jesteś
przeciętna i niczym się nie wyróżniasz , taki klon

Gość anannana
no ,ale jakoś mam większe powodzenie od moich koleżanek ,które też uchodzą za ładne. no i czesto słysze ,ze jestem ładna od facetow możliwe być ładnym ,a przecietnym?

Gość franeg
pewnie jesteś ładna a cechy twojej urody nie są wyróżniające przefarbuj się na rudy lub blond

Gość to znaczy ,że jesteś
i co z tego ,że facet ci powie,że jesteś ładna, mówią to kazdej do której mają jakiś biznes ,żeby połechtać ich ego

Gość anannana
w sumie to może nie rzucam sie w oczy bo jestem szatynką , jestem troche podobna z twarzy do Anny Bałon tylko jestem od niej niższa o wiele . mam 163. ubieram sie zwykle w stylu skórzana kórteczka , obcisłe jeansy rurki , włosy spięte

Gość csakjdHsdjawkdawlllllllllllll
oczywiscie, zobacz jakie laski w wiekszosci wybieraja faceci- długie wlosy farbowane na ciemno, opalenizna, kuse ciuchy. takich kobiet jest muuuuuuultum- wszytkie podobne do siebie- ulica, MTV, film itd...

Gość anannana
do mnie nie mają żadnego ,, biznesu" chyba ,ze taki ,ze chca mnie poderwać ,a brzydkiej by nie podrywali ci przystojniejsi miało być ,,kurteczka" sorry cos mi z rana mozg szwankuje ;)

[zgłoś do usunięcia] anannana w sumie to może nie rzucam sie w oczy bo jestem szatynką , jestem troche podobna z twarzy do Anny Bałon tylko jestem od niej niższa o wiele . mam 163. ubieram sie zwykle w stylu skórzana kórteczka , obcisłe jeansy rurki , włosy spięte no wlasnie- wygladasz przecietnie do bólu, zero własnego stylu, przypominasz każdą i żadna...

Gość anannana
a znam takie dziewczyny nawet nie za piękne ,ale co poprostu łatwo jej zapamiętać bo są charakterystyczne..

no nie zawsze oryginalnie ubrana dziewczyna , z wlasnym stylem jest od razu piękna. ale przez ta jej "innośc" latwiej taka zapamietac, nie zlewa sie z tlumem