Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość csakjdHsdjawkdawlllllllllllll

sposoby na poprawe humoru

Polecane posty

podajcieprosze jakies sposoby na poprawe humoru! ja mam taki fatalny, ze lepiej nie mowic! za oknem zimno, siedze sama w domu, maz pojechał zmienic opony na letnie, myskalam zeby isc do kina ale widze ze sam sciek. boje sie, ze z tego wszytkiego zjem dzis tony słodyczy zeby tylko polepszyło mi sie samopoczucie. miałam ciezki tydzien, problemy mnie przerastają, najchetniej wzielabym jakies tabletki na spanie i przespala tydzien.

ja sobie dzisiaj robie pedicure i manicure ,nałoże maskę na włosy ..płatki kolagenowe pod oczy i będę się relaksować .Słyszałam ,ze pomaalowanie paznokci na jakiś ciepły kolor poprawia samopoczucie:)

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
już sie przeprowadziłaś do tej nowej tanc budy.

o wlasnie, idę sie wykapac a potem zrobie na sobie :generalne porzadki, moze jak zajme tym mysli to nie bedzie mi tak zle. te lody to tez dobry pomysł. dzieki ze tez najprostsze spoosby nie przychodza w takim stanie do glowy, eh...

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
jak sie wykąpiesz to pewnikiem strzel sobie z paltza tez tobie humor wnet poprawi:D

Gość ndfbjfv
weź się za robotę, okna umyj:) jak się zmęczysz to i humor się poprawi a w nagrodę kup sobie nowy lakier do paznokci