Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwijha30

teściowa daje mi mase ciuchów z lumpeksu dla dziecka

Polecane posty

Gość rwijha30

i mam już tego dośc :O ona chce mi pomóc i myśli że pomaga , ma dwóch synów za stareszego spłaca kredyt za dom a ja jestem żona młodszego i chce nam pomóc poprzez kupowanie tych ciuchów mogłabym już z 4 worki uzbierać , robi mi sie bałagan w domu i mase prania a nie umiem jej powiedzieć żeby przestała mi już dawać ona mysli że ja sie ciesze i że jest to dla mnie pomoc :O

Gość rwijha30
najgorsze jest to że spędzam teraz czas przy segregowaniu tych ciuchów masakra , kupa brudnej roboty nie wiem jak jej to powiedzieć jeśli chce pomóc to niech da kase na czynsz albo przypilnuje małej na cały dzień ale nie chce już tych ciuchów

Gość arcynexxia
NO TO SLUCHAJ POWIEDZ ZE MASZ JUZ DUZO TYCH CIUSZKOW I N ADRUGI RAZ ZEBY LEPIEJ DALA PIENIADZE TO KUPISZ JEJ COS CO JEST POTRZEBE I TYLE

mialam tak samo:) z tym ze moja tesciowa zawsze najpierw pyta czego nam trzeba:)

Gość qwqwrqwrqwr
nie,w tym wypadku trzeba powiedziec, ze sie dziekuje,i ze ma juz za duzo ubranek i na razie wiecej nie potrezba i tyle, jaki to problem

Gość rwijha30
nie umiem tego powiedzieć i nie mogę się zdobyć obrazi sie na mnie

Gość ktosia z Łomży
ja bym powiedziala ,że juz mam wystarczajaco duzo ciuszków, nie potrzeba wiecej

I czego masz dziewczyno pretensje? Zamiast sie cieszyc ze dziecku masz co na dupe zalozyc to jeszcze pretensje :o Jesli ubranka sa ladne i nie zniszczone to w czym problem? Ja bym sie cieszyla gdyby ktos mi tak pomagal. Jesli rzeczy jest naprawde duzo to pogadaj z tesciowa,pokaz jej ze nie masz juz gdzie tych ubranek dawac,szafek wam brakuje. Ja tez mialam mnostwo ciuchow,firmowych,niektore nie uzywane z metkami i naprawde sliczne. Ciotki i moja matka tlumaczyly sie tym ze w ich czasach tak nie bylo jak dzis. Ja np mialam 3 pary spiochow,kilka kaftanow i 2 sweterki jak sie urodzilam. Byly o wiele ciezsze czasy.

sadze ze autorka zwyczajnie pochodzi w przeciwienstwie do meza z burzujskiego domu gdzie lumpeks=lumpy