Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe-e-sondownik

Kafe-e-sonda: Czy mogłybyście być w związku w którym nie byłoby seksu?

Polecane posty

Gość kafe-e-sondownik

Z przyczyn leżących po stronie faceta. Takich czy innych Chodzi o związki w których ważne jest uczucie. I zakładamy że to uczucie by było I zakładamy że mogłybyście być = nie szukałybyście kochanków

Gość wsfsd
ani sexu ani nawet oralnego? :P to zadowalałabym się sama :classic_cool: mogłabym żyć bez sexu.

Gość chyba fajny...
zalezy jakie to te przyczyny, bo jesli facet gej albo inny dewiant to oczywiscie NIE, ale jesli facet po prostu chory jest na cos, bierze leki i dlatego jest impotentem, to wtedy co innego.

Gość zapytaj raczej
czy chwilowy czy do końca życia :D usłyszysz inną odpowiedź niż wyżej.

Gość kafe-e-sondownik
Chodzi mi o przyczyny niezależne od faceta typu właśnie impotencja czy inne problemy zdrowotne, w tym różne bloakdy psychiczne

Gość kafe-e-sondownik
No seksu oralnego tez nie... żadnych tego typu rzeczy Chodzi mi o przyczyny niezależne od faceta typu właśnie impotencja czy inne problemy zdrowotne, w tym różne bloakdy psychiczne

Gość ale dlaczegoo
bo partner ma jakąs wadę fizyczną (na przykład jest po wypadku) bo ma HIV inne przyczyny?

Gość 32666666666666ewi
zadna normalna baba by z tAKIM TYPEM NIE BYLA CHYBA Z E KASA TRZYMA A NA BOKU MOZNA SIE RYPAC

Gość ale dlaczegoo
aha, wysyłałam pytanie kiedy ty dodałeś swoją odpowiedź.

Gość puszkełe
zdecydowanie nie :O na co komu wybrakowany facet :D

Gość ale dlaczegoo
a z mężczyzną nie miałbyś blokady..?

Tak, choć musiałoby byc między nami porządanie, inne zabarwienia erotyczne. Dotyk czyni cuda przekonałem się o tym i gdyby zaistniała sytuacja w której seks nie był by mozliwy to nie przeszkadzałoby mi to. Ale bez erotyzmu związku sobie nie wyobrażam.

Gość sa takie zwiazki
seks jest wazny tylko, ze jesli uczucie jest prawdziwe, to jest silniejsze od popedu. trudne w dzisiejszych czasach do zaobserwowania, co nie przemawia za, ze taki zwiazek nie ma racji bytu i powodzenia w dlugosci stazu

Gość NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ
Czy mógłbyś uprawiać seks z mężczyzną??

Gość jeśli jesteś impotentem
to po co Ci związek?

Gość jeśli jesteś impotentem
??

Gość rabbit junk
impotencję się leczy, a blokady psychiczne się zdejmuje ;o

Gość sa takie zwiazki
pytanie typu, jeśli jesteś impotentem to po co Ci związek? czy raczej stwierdzenie, nie oczekuje chyba odp pytac i bladzic ? zapytam rowniec, po co sie pytasz ?

Gość poinformowany
Nawet kościół nie udziela ślubu jeśli jedno z narzeczonych nie jest zdolne do współżycia.

Gość kafe-e-sondownik
Żeby móc się dobrze zaprezentować na parafii Blokady bym nie miał chyba tylko z klaczą - tak, z nią mógłbym uprawaić seks

Gość gjgjjjjjjjjj
NIE. ja bym nie mogła,wybaczcie. Kurde po to między innymi związek,żeby był seks,bo tak to czym sie taka relacja różni od koleżeńskiej? Wolałabym żeby taki facet był moim przyjacielem niż facetem. Ja tam nie chce żyć w celibacie,na razie jestem dziewicą i szczerze nie wyobrażam sobie być nią do końca życia,chce mi sie seksu i taki związek byłby niepełny jak dla mnie. Może co innego gdybym była z kimś kilka lat i nagle by zachorował i by sie nie dało,ale wiązać się z takim od początku? Mowy nie ma!!! A który facet by z taką wytrzymał? Chodziłby na boki. To kobiety też nie muszą się poświęcać

Gość poinformowany
przed II Soborem Watykańskim też tak było :classic_cool:

Gość gjgjjjjjjjjj
mam wysokie libido i masturbuje sie codziennie i powoli mam tego dość a mam dopiero 19 lat :P seks musi być cudowny...

Gość Mgr inż
Jeśli się kocha, to nie ma żadnych przeszkód. Facet nie może być chory? Przecież to nie jego wina, tak? Dziewczyna jak go kocha to go wesprze, żeby się leczył, a nie odrzuca go. Dla faceta to przede wszystkim trudna sytuacja i upokarzająca, dlatego rola dziewczyny jest bezcenna. Jeśli naprawde chce być z nim to mu pomoże, jeśli nie, to nie jest jego warta i niech lepiej odejdzie. Zresztą jako facet, jeśli poważnie traktowałbym dziewczyne i ją pokochał, to nic by się dla mnie nie liczyło nawet najgorsze choroby i wsperałbym ją do końca życia.

Gość .Serce.
Tak, jeślibym go bardzo kochała :)

Gość jesli mój maz by zachorował
itp, top bym go nie zostawiła. czyli mozna. Poza tym,zalezy o jaki zwiazek chodzi. czy malzenski, czy np przyjacielski choc mesko-damski

Gość mloda dziewica
wydaje mi sie , ze nie bo jestem dziewica i chce to zmienic :(