Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyzaka39

pytanie o konsolę?

Polecane posty

Gość puszkełe
nigdy bym nie kupowała na prezent używanej, to żałosne :O

Gość zyzaka39
ale to nie jest na prezent,czy z jakiejś okazji,poprostu bardzo by chciał taką grę,a ja znalazłam na allegro,więc pytam tylko czy nie jest za droga?

Gość puszkełe
jak nie jest na prezent skoro chcesz ją dać chrześniakowi? :O nie rób żenady i obciachu :O

Śmiało kupuj - dobra cena i dodatkowo 2 gry, które same kosztują po 100 zł, albo lepiej. Sprzedający napisał, że właściwie nie byłą używana, więc prawdopodobnie nawet pudełko jeszcze zachował. Zapytaj o opakowanie i gwarancję zanim kupisz.

Gość zyzaka39
chrześniak to jakiś wyjątek?,Przecież nie ważne komu,ważne że chcę komuś zrobić przyjemność,a dlatego używaną ,bo na taką mnie stać!!!!!!!!!!!!!!

Jaki obciach? Przecież dzieciak paragonu nie zażąda. Ważne, żeby konsola była sprawna.

Gość zyzaka39
15 lat

No to już duży facet. A nie możesz go zapytać czy wolałby używane PS3 czy nową PSP?

kup mu lepiej ps3 bo nowe psp nie sprawi mu tyle frajdy niz konspla chociażby pod względem graficznym ... a o to teraz chodzi. PSP jest tylko dobre bo można wszędzie ze sobą zabrać. PS3 nowe to koszt 1000zł na jakiejś promocji w media markt czy innym sklepie RTV :)

Gość zyzaka39
Napewno zapytam przed kupnem ,ale chciałam przed zapytaniem jego wiedzieć czy sie opłaca cenowo:) Dziękuję wam za poradę.Życze miłego dnia:)

Gość ja bym brała
wstyd to krasc ludzie, puknijcie sie w pusta glowke zanim cos napiszecie. gdybym ja dostała w wieku 15 lat taki sprzet to bym sikała za szczescia i nawet nie patrzyla na to ze uzyta kilka razy. do autorki jesli chcesz sprawic prezent to bierz, bo dobra oferta (tylko sie uewnij ze nie wadliwa) czasami mozna trafic na swietna oferte, wiem bo moja kumpela tez kupila konsole, włozyła w sprzet duzo kasy po czym uznala ze jednak jej to nie sprawia frajdy i sprzedała po okazyjnej cenie a konsola byla nowiutka nawet 2 tygodnie u niej nie stala