Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linki o okultyzmie

humor o wielodzietnych

Polecane posty

Gość linki o okultyzmie

A co robicie, jak nieznajoma osoba widząc was z jednym, max dwójką małych dzieci, zaczyna was uświadamiać o trudach rodzicielstwa i dawać dobre rady? Sytuacja z wczoraj: jadę pociągiem tylko z J (7 lat wyglada na 5) i Najmłodszą (3,5 mies). W przedziale siedzą dwie kobiety ok 50+ l. No i oczywiście się zaczyna, a ile młoda ma i ze już pociągiem, a ze odważna jestem bo sama z nimi jadę i takie tam. Jedna z pań zaczyna mi opowiadać, ze ona ma córkę i syna. I jak to cieżko na początku było, ale się udało:). Ze trudy to się zaczynają jak dziecko idzie do szkoły (J wygląda mlodziej) i cały czas w ten deseń. Oboje z J się głupawo usmiechamy i słuchamy uprzejmie pani. Oczywisice pytania do J, czy kocha siostrzyczkę i czy cieszy się, że jest starszym bratem i że teraz będzie miał się z kim bawić... W końcu J mówi, "ale nas jest pięcioro", panie: "ale jak to?", jedna z nich: "masz jeszcze brata lub siostrę?", J: "jeszcze siostrę i dwóch braci". Panie w szoku, patrzą na mnie, ja potwierdzam, potem jeszcze się okazuje, ze moja najstarsza ma 12 lat. Kobiety są autentycznie złe, czują się ewidentnie oszukane i wręcz jest im głupio... Moją Kochaną Teściową przyłapali jak przechodziła przez tory w miejscu niedozwolonym, a że szła z ósemką swoich dzieci padło pytanie: - kto jest kierownikiem tej wycieczki? 0ostatnio w urzędzie Jakiś urzędnik z serii śpiący rycerz Więc słowotokiem go zalałam, ..........mam 13 dzieci............. -ale nie pytam panią, żeby pani sobie kpiła -ja nie kpię, mam 13 dzieci Pogubił się w zeznaniach, źle mi wpisał adres, potem mi czyta - ja do niego, ale nie ten adres, ja tam już nie mieszkam, umie pan czytać, ma pan mój dowód!! - aha, czyli to nie ten adres - nie - a jaki - ma pan wpisany w dowodzie -aha, czyli ten, - tak , obecnie ten

Gość linki o okultyzmie
Lubię też jak w parku sobie siedzę, z jednym najczęściej, Panie obserwują, dziecko bezkonfiktowe I potem po jakimś dłuższym czasie przybiega Jedno Potem drugie Potem trzecie Potem czwarte I końca nie widać A pani coraz niżej na tej ławce A za godzinę przychodzi np 4 najstarszych i woła - cześć mamo!! Bo akurat powracali ze szkół, i przyszli sobie posiedzieć na podwórku w parku To są tak bezcenne sceny szoku wśród gawiedzi, że tego nie da się nawet opisać!