*Mychol** 0 Napisano Marzec 24, 2012 Miałam wielu partnerów. Ponad 20, a to jeszcze nie koniec. Próbowałam już z praktycznie wszystkimi nacjami, jakie miałam pod ręką. Tutaj nikt na to nie patrzy krzywo. Lubię przygodny seks, co w tym złego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baska192837465 0 Napisano Marzec 24, 2012 Może nie wiesz jak bo niemiecku brzm słowo : dzi*ka i wydaje ci się żę nikt cie tak nie nazywa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Mychol** 0 Napisano Marzec 24, 2012 Wiem, ale nikt tak mnie nie nazywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w usa Napisano Marzec 24, 2012 i tu to jest normalne miec przygodny seks. My tez po prostu korzystamy z zycia i przyjemnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Mychol** 0 Napisano Marzec 24, 2012 Lubię egzotycznych mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SANDY69 0 Napisano Marzec 24, 2012 to polacz przyjemne z pozytecznym... serdeczni zapraszam do pracy na exkluzywna prywatke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smiechu warte:) Napisano Marzec 24, 2012 A ile placisz? I jak to wyglada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lolkalolka Napisano Marzec 24, 2012 A gdzie mieszkasz w De? Bo szukam kolezanki, nie mam z kim wyjsc na impreze :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggggggggggggggggggghyt Napisano Marzec 25, 2012 ale....po co o tym zakladasz temat? tu za ganica twoaj doooopa i twoje zycie nikogo nie obchodzi, moze wejdz na typowo polskie stronki z forum czy cos takiego tam cie pozadnie zje. bia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skad Napisano Marzec 25, 2012 jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Marzec 27, 2012 Mychol...warum nich heheh? Spass und Arbeit... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach