Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackberry91

młode mamy

Polecane posty

Gość młoda_0
gratuluje dziewczynki:* ja mam 20 lat ale nie mam dziecka i w ciąży tez nie jestem ale Was nie potepima macie cząstke siebie:) a te które wychowuja same no cóz zdarza sie przecież ale pamietajcie Wasze szczescie sie liczy!!!! a inni niech gadają co chca;*

Gość czesc dziewczynki
ja mam 26 lat i 8 letnie dziecko i bardzo się cieszę, że urodziłam tak młodo! dzieciątko odchowane, ja zadbana w świetnej formie i super dogaduję się z córką . Nie żałuję niczego, mieszkamy w londynie, mam dobrą stałą pracę , męża . Kiedyś bywały chwile zwątpienia, że tak wiele mnie omija za młodu, ale teraz jest po prostu ekstra !! Życzę wam również wszystkiego dobrego młode mamusie

Gość ja mam małego synka
ja czasami mam wątpliwości czy to dobrze że tak młodo urodziłam ale synek się uśmiechnie wtedy wszystko mija i bardzo się cieszę że go mam. nie wyobrażam już sobie życia bez niego.

Gość kasia.....
cześć dziewczyny. Ja 15marca obchodziłam 21urodziny,a 16 marca urodziłam drugie dziecko-Adrianka. Mam jeszcze synka z 16.08.2010-Patryka. Od prawie 3lat jestem mężatką.

Gość Despina
Witam Mam 20 lat a mój narzeczony 30 i miesiąc temu urodziłam córeczkę:) To nieplanowana ciąża ale teraz to bez znaczenia bo maleńka jest cudna! Studiuję medycynę i udaje mi sie połaczyc macierzyństwo z nauką z małą pomocą oczywiście;)

witam. Mam 20 lat( w październiku skończę) . Mąż od 8 miesięcy i synek 6 miesięcy. Ciąża nie planowana ale jestem szczęśliwa ;)

Gość mama prawie roczniaka
hej dziewczyny dolaczam sie do was mam prawie rocznego lobuza;-) i jestem w 22tygodniu ciazy 20lat bede miala w czerwcu! po ś.7miesiecy... i nie obchodzi mnie to co inni sobie mysla niech pisza co chca. proponuje ignorowac takie wpisy to znudzi im sie to szybko.

Gość Despina
witajcie dziewczyny:) Pewnie, że nie ma sie co przejmować takimi tekstami...

ja juz sie nie ucze ani nie pracuje jak narazie teraz zajmuje sie synem za 3miesiace nastepna lobuziara sie urodzi jak podrosna to wtedy bede czegos szukac. a wy jak dziewczyny pracujecie czy sie uczycie?

Gość Despina
ja na 1 roku medycznych jestem i nie chcę rezygnować:)

Gość eXualna
no no podziwiam was moje drogie:) ja mam 20 lat i kilka tyg. temu poroniłam specjalnie ciążę której absolutnie nie chciałam przez kilka powodów ;] i na pewno przez kilka kolejnych lat również nie chce mieć dzieci...no może kiedyś;)

Gość Despina
no wiesz ja bym nie mogła tego zrobić ojcu dziecka, który cieszył, że zostanie tatą od chwili kiedy mu powiedziałam o ciąży

ja chcialam skonczyc szkole i miec juz spokój studia to nie dla mnie:-)

Gość Jacek1982
wiekszosc takich przypadkow to wpadki

ja jak zaszlam w ciaze pierwszy raz (to jest moja 3) to tez mowilam ze nie chce ze za wczesnie mialam wtedy 17lat jak juz sie oswoilam ze jestem w ciazy w 3miesiacu poronilam (tez bylo to dziecko mojego meza) zeby zaraz ktoras zlosnica sobie nie pomyslala. i za jakis czas znow zaszlam i cieszylismy sie ze bedziemy mieli dziecko teraz nie wyobrazam sobie ze mialo by nie byc mojego malucha;-)

Gość ewa2020
hejka! ja mam 20 lat no i tez duzo rozmawialam z chlopakiem na ten temat i chcielibysmy miec dziecko w sumie juz 3 miesiac sie staramy, tzn moze nie tyle staramy co sie nie zabezpieczamy :D nie mysle o tym caly czas i nie ma tak ze jak @ dostane to zalamka, jesli bedzie dzidzia to bede przeszczesliwa a jak nie to bede cierpliwie czekala. pozdrawiam

ja nie naleze do mlodych mam,poniewaz mam 34 lata a malutka urodzilam jak mialam 32...z mezem jestesmy juz razem18 lat! dopiero 5 lat temu wzielismy slub...wspolzycie rozpoczelismy jak mialam 16 lat a on 18,oczywiscie przez pierwsze 4 lata z zabezpieczeniem. potem postanowilismy ze pragniemy dziecka...bylam wtedy na studiach zaocznych,pracowalam,maz tak samo...mielismy odlozone pieniadze,wlasne mieszkanie. ale dzidziusia niestety jak nie bylo tak nie bylo...zaczely sie badania i lekarze nie widzieli zadnych zdrowotnych przeciwskazan do urodzenia...no ale jakos nie moglam zajsc w ciaze...dopiero po tylu latach taka ogromna niespodzianka!!! po prostu cud!!! ale do czego daze? chodzi mi o to ze bycie mloda mama to cudowna rzecz,sama pragnelam nia swiadomie zostac,ale nie bylo mi to dane,niestety! sama po sobie widze,ze bycie mama w dojrzalym wieku jest troche ciezej...mlode mamy sa bardziej tolerancyjne,spontaniczne...pozdrawiam wszystkie mlode mamusie i tak trzymac kochane!

Hej , mam 30 lat i dwoje dzieci .Pierwsze urodzilam w wieku 19 lat drugie 4 miesiace temu .W moim przypadku dobry moment na dziecko to wlasnie teraz:)Dopiero teraz czuje ze to jest moj czas , ze dojrzalam do tego by byc mama,co nieoznacza ze czegos zaluje:)