Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .SmutnaZłaOna.

Obroniłam studia, mgr inż i nie mam pracy...

Polecane posty

Gość .SmutnaZłaOna.

Takie rzeczy tylko w Polsce ! Jeżeli nie znajdę pracy do czerwca jadę za granicę pakować świeczki :o Bo kredyt studencki z czegoś spłacić trzeba :o :(

Gość edenline
moze nie ma pracy w twoim fachu,ale w sklepach sa przyjecia. tylko przeciez Ty masz mgr to pewnie nie mozesz w sklepie pracowac,zgadlam??

Gość .SmutnaZłaOna.
nie po to studiowałam 5 lat , aby pracować w sklepie, gdybym miała zamiar pracować w sklepie po co byłyby mi studia ? przez 3 lata wykładałam towar w realu podczas studiów (dziennych), dzień w dzień... nie spoczywałam na laurach i nie imprezowałam... a tu i tak lipa. Jestem zawiedziona :( tak w tym kraju traktuje się naukowców... elitę :( w moim fachu znajduje 20 ogłoszeń dziennie na różnych stronach, portalach...

Gość guru guru
jak ladna jestes to jest szansa dorobienia :)

Wyjedź z Polski, bo tutaj bez znajomości i pomocy rodziców nie masz szans na przyzwoitą pracę i godne zycie. I żadne studia Ci w tym nie pomogą.

Gość jakie studia skończyłaś
??

dlatego ja narazie magistra nie robie strarta czasu i pieniedzy :) ale prace mam :)

bo ty glupia myslisz ze jak bedziesz miec studia to prace dostaniesz :D masy sa produkowane na studiach a firmy szukaja jednostek wybitnych

mezatka po kiego komu wiadomo zaraz bedzie kotna i trzeba jej bedzie zasilek macierzynski placic

Gość nosem w kałuże
nie zakładajcie tego typu tematów na forum. Tutaj ludzi tylko dołują. praca jest tylko trzeba sie dobrze rozejrzeć. naprawde nie widzę sensu pisać o tym szczególnie na kafe gdzie jest pełno nieudaczników i zer życiowych. Oczywiście nie wszyscy:)