Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła kucharka smutna

Duszę wołowine juz 1,5 h i jest twarda. Co robic??

Polecane posty

Gość zła kucharka smutna

Nie soliłam...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
sie kupeje młodą wołowinę a nie stare krówsko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zła kucharka smutna
skąd mogłam wiedziec czy jest stara czy młoda:-O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak kupujesz patrzysz na kolor
rumiana mloda, czerwoan stara podlewaj zimna woda

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zła kucharka smutna
a właśnie czytałam ze tylko wrzątkiem można podlewać..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wrzątkiem podlewaj a nie
zimną wodą i duś aż do miękkości

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak kupujesz patrzysz na kolor
wrzatek zamyka miecho scina myslcie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a wrzuciłaś na porządnie
rozgrzany tłuszcz, ma skwierczeć mocno. jak nie to teraz bedzie trudni ją zmiękczyć. Spróbuj dolać kieliszek alkoholu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
do wieczora tobie zejdzie ale udusisz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak kupujesz patrzysz na kolor
moglas se kupic sfinine i juz bys jadla :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
albo młodą polędwice lub sztufadę wołową

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak kupujesz patrzysz na kolor
a njalepiej piersiuwe z kurzceia 10 min i miecho mieciuchne, tylko mniamac :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zła kucharka smutna
a kiedy mogę to osolic?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pytanie do dziewczyn
go ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zła kucharka smutna
No czy moge już osolić czy czekac do samego końca?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
tylko nie solą drogową

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zła kucharka smutna
ladacełe....dej se luzu. Serio pytam. Jestem noga w kuchni a chcę zrobić komus niespodziankę;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zła kucharka smutna
CZY MOGĘ TO OSOLIĆ? nie stwardnieje jeszcze bardziej?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pytanie do dziewczyn
nie luisz twardego ? co za kobieta z ciebie odwrocona

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zła kucharka smutna
:-O Zjeebane forum! Tylko o cipskach i fiiutach potraficie pisać! Nara!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość h7uyhj
z tym cukrem to prawda. Dodaj odrobine.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jaka cześć tego wołu jest
robiona? Bo jeśli to była ligawa to nigdy nie będzie miękka.. Dusisz w całości czy w plastrach? Do duszenia najlepsza zrazówka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jaka cześć tego wołu jest
a wołowinę soli się wtedy, kiedy jest już miękka, albo przy doprawianiu sosu, albo dopiero na talerzu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×