Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Kobiety wciaz narzekaja na facetów jakby same byly chodzacymi Idealami

Polecane posty

Gość guyuyyuftufu
Faceci wciąż narzekają na kobiety jakby sami byli chodzącymi ideałami. Szok,takich pustaków to ja jeszcze nie widziałam! :D

Gość mój nick zajęty!?
ja to bym się tak nie odważył mówić ani pisać o kobietach takie wypowiedzi w tych czasach grozi co najmniej kopniakiem

Gość ładna,sympatyczna,
dokładnie. kazdy z nas jest niedoskonały i ułomny w jakiejs dziedzinie,nie ma ludzi doskonałych i ideałow--oni istnieją w wyobraźni. grunt to zakkceptować kogoś takim jakim jest i albo decydujemy się z nim zyc albo adie🖐️

Gość mój nick zajęty!?
wojna płci grozi ciążą

Gość Pillot Pirx
czegos tu nie rozumiesz "normalny" to ja ci przełożę z meskiego na babski :P BABA lubi/musi wygadać frustrację. Jest jej to potrzebne dla zachowania psyche po babskiej stronie

Gość upupupupuhuhuh
najlepsze jest jak laska ewidentnie srednia z wygladu zaczyna swa piesn zadan wobec wygladu faceta. A to ze niby za niski ze za brzydki za chudy itp Dziwne ze sredniemu kolesiowi nie bedzie przeszkadzac srednia laska ale sredniej lasce sredni koles juz tak, one chca tylko adonisow . od dawna mowie ze kobiety o wiele bardziej patrza na wyglad

Gość sraku fakuuu
jestem papjerzem benedyktem

Gość upupupupuhuhuh
zeby nie bylo obserwacje czerpie chociazby z akademika

kiedy ktos pisze o facetach ze to pierdoly to pomyslcie jaka ta osoba musi byc pierdusnica zeby to pisac i gadac o tym szok maliny i jarzyny sex w krzakach i po ptakach i po krzyku i co bylo tak zle ;) nie !! to moze jeszcze raz ;)?

kiedy ktos mi pisze ze faceci to pierdoly to pomyslcie jaka sama ta osoba musi byc pierdusnica poprostu szok krzaki malina sex w krzakach i co bylo tak zle ;)? Nie a to co moze jeszcze raz i po ptakach i po krzyku !!

Gość pupupupuhuhuh
jasne mitoman 🖐️ za duzo juz w zyciu widzialem i w te brednie co tu piszecie nie wierze

słowa słowa słowa, mozesz pisać jakis ty fajny, ale sposób w jaki piszesz (brak szacunku do innych, głupuio- madre uwagi, zero dystansu do siebie czy poczucia humoru) i tak cię zdradzają 🖐️

Gość verbener
Musisz zwróć uwagę, że kobiety się od mężczyzn różnią. Myślą dwojako (a czasami nawet trojako) przy czym wszystkie rodzaje się zazwyczaj wykluczają. Pierwszy rodzaj - myślenie logiczne, tutaj pojawia się wiele myśli na temat szeroko rozumianej męskiej zaradności, a co za tym idzie odzwierciedlenia psyche u mężczyzn na zewnątrz (czytaj styl, sposób bycia, po części też wygląd i zadbanie). Dalej mamy myślenie emocjonalne, o którym można brzydko mówiąc (bez przekleństw): "kij wie". W tym rodzaju wszystko zależy od drugiej osoby, może przypadek, może facet mówi odpowiednio, a może ma coś co kobietę przyciąga (w jej mniemaniu - nie wiadomo nawet dlaczego, czasem nazywane bezsensownie "tym czymś"). Czasem może też dojść rodzaj myślenia pożądaniowo-erotyczny, które wyjaśniać nie trzeba. Mężczyzna piękny niczym młody bóg, działający na wyobraźnię itd.

Gość verbener
W sumie skończyłem posta nie przechodząc do meritum. Czasem w związku, czy też znajomości rozpoczętej poprzez myślenie emocjonalne pojawia się logika. A wraz z nią szukanie dziur i narzekanie - taka już kobieca natura... Bo wedle myślenia, kobieta sama do końca nie wie, czego i kiedy chce.