Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy powinnam sie upomniec???

Moj syn ozenil sie z dziewczyna z bogatego domu!!!

Polecane posty

Gość czy powinnam sie upomniec???

Moj syn ozenil sie z dziewczyna z bogatego domu!!! Wszystko bylo okey, z tym ze to dziewcze ma kilka wad pomijajac juz to ze ma nieslubne dziecko ktore chowa moj syn. Jestem zdenerwowana tym co uslyszalam od swojej synowej, uslyszalam to ze ona nic nie dostala od ojca a czesc dostana najwyzej jej dzieci. Z tego co wiem to moj syn i ona jakos od poltora roku staraja sie o dziecko i nic. Wiec ta czesc bylaby przekazana pasierbowi mojego syna, musze chyba podpuscic syna by uznal dzieciaka za swojego, by wrazie czego mogl dysponowac jego czescia.

Gość wow provo dla idiotek
poskoczyło poziomem treści na provo dla mega idiotek :D

Gość daaaaa
ale co ty chcesz od jej majatku?

Gość Pillot Pirx
czy ciebie poyeeebało? co ci do tego co synowa od rodziców dostanie? co ty kombinujesz i po jaką cholerę?

Gość lakaiiia
a jak on zapisze dziecko na siebie i sie rozwiodą to będzie płacił alimenty na to nie swoje dziecko i w takim układzie winien ciebie nimi obciążyć, to by ci rozum z dupy do głowy powrócił, już mój sąsiad płaci na nie swoje dziecko.

Gość Ciebie autorko
na stos bo takie wiedźmy się kiedyś paliło i powietrze stawało sie czystsze ;D. Ja to bym takie baby udupiała kazdym możliwym sposobem bo nienawidzę starych chciwych wiedźm które i tak na końcu sa zawsze stratne i do tyłu.

Gość Iryyda
Prowokacja.