Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Kto pracuje w banku ??Piszę pracę na temat CRM w bankach, plis kto wyrazi opinię

Polecane posty

o systemie informatycznym w swoim banku? Jak działa, co widać na stronie, ile się ładuje, czy samo się zapisuje, ilość kampanii....mam juz wbk citi.

Gość ojp. :o
nie, teraz pracownicy banków siedza w bankach i zapierdalaja na milionowe wynagrodzenia dla prezesów 🖐️

Gość chłope jest 18!!!
pracownicy banków za godzine beda w domach!!! sprawdz wieczorem.

Gość gość
Myślę, że na stronie możesz nieco poczytać o crm w bankowości :) Jest tam ogólnie sporo artykułów na ten temat.

Gość gość
Na www.crm7.pl znajdziesz wiele informacji na ten temat :)

Gość gość
Ja pracuję jako niezależny doradca, ale współpracuję z wieloma bankami. Też mam wiele wspólnego z CRMami. Teraz analizuję strategię Smart Banku: http://www.szkody.lh.pl/viewtopic.php?id=424 i mam wrażenie, ze ten bank sporo namiesza na polskim rynku.

Gość drekso

Na pewno polecam system od Berberis. Robi dużą różnicę i pozwala z głową dopasować każdy element, tzn. zoptymalizować prowadzoną działalność. Wiadomo przecież, że wszystko musi być zaplanowane i dopasowane z głową. Jeśli rzeczywiście tak będzie, to cele będą zrealizowane. Po prostu postarajcie się tak to wszystko zaplanować, abyście mogli zrealizować cele, żeby były widoczne efekty optymalizacji.