Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka na papierze

czy wdac sie w romans?

Polecane posty

Wiesz.. On zdradzał. Ty właściwie tez to zrobilas juz. Zachowaj reszte godności i zakoncz tą farsę i baw sie a zycie sie ułoży zobaczysz. Nie lewa jestes raczej wiec i faceta sobie znajdziesz ktory zadba o ciebie należycie ;) powodzenia pa

Gość rudosc z seksem
i slowo cialem sie stało :D i to duuzym to teraz sie przynaj, nie sama minetka byla, co ?

Gość podstawowe pytanie.
no to sama widzisz,ze nie ma powodow zebys nadal byla z mezem.

Gość mezatka na papierze
tylko minetka, a ja sobie jego penisa podotykalam :):) kaoso masz racje :) zagubilam sie, ale pasuje sie pozbierac i zrobic porzadki W koncu wiosna :)

Gość podstawowe pytanie.
to kiedy bedzie sex z robertem?

Gość mezatka na papierze
jeszcze nie wiem, kiedy seks z r. :) musi sie troszke bardziej starac :) skoro ma to byc uklad bez zobowiazan to niech sie powysila w inny sposob :D

Gość rudosc z seksem
to twoje zycie. troche ci zazdroszcze, ze znalazl sie ktos, kto prouje cie wyrwac samotnosci szukalas, czy :) tak wyszlo

Gość mezatka na papierze
nie szukalam, moje codziennosc wyglada od kilku lat tak; praca , dom, i internet On po prostu przyszedl do mojej firmy :) i tak jakos wyszlo :) Ale nie szukalam, mozna powiedziec, ze sam mnie znalazl :) On to ujal, ze spadl mi z nieba :)

No. To wyrzuc smieci. Wyrwać chwasta i posiac piekne kwiatki ;) szczerze powodzenia.

Gość mezatka na papierze
masz kaoso fajne teskty :):) ten r. to raczej nie kwiatek, nie chce zwiazku, tylko seksu, ale jestem duza dziewczynka i chyba pasuje zaczac korzystac z zycia A moze milosc sie jakas jeszcze trafi :)

Gość rudosc z seksem
czyli przypadek mozna byc z kims a cale zycie byc samotnym :) nie skazuj siebie na takie zycie ;)

No kwiatek to nie ten r na pewno. :) ten to odskocznia tylko przeciez. Tzw przedłużacz prawda ;)

Gość mezatka na papierze
przedluzacz hahahaha :):) no racja, kilka razy juz mowil, ze ma nadzieje, ze sie w nim nie zakocham ze to tylko seks bez zobowiazan czysty uklad :) i zebym sie nie zakochala :) przedluzacz hahahah Swietne ! :)

A ty powinnas teraz znalezc innego i r pokazać ze zwykły z niego cep. A co jak ostro to ostro ;) wiesz jak on tylko do sexu cie tak chce to wiesz moze nie przedłużacz a rozdzielacz... Ty weź to sprawdź lepiej bo cie jakas złapie za wlosy kiedys ;)

Gość mezatka na papierze
kaoso Ty jestes facetem? :) nie bronisz kolegow :) dziwne jak na faceta :) r hmm a moze masz racje, zeby go tak potraktowac :)

No sprawdziłem. Jestem na pewno. No ja bym na twoim miejscu mysle nie dal sie potraktować jak darmowa k... I wybacz ale to nie moi koledzy to raz a dwa trzeba miec honor i jaja. Twoj mąż - O kobiete sie dba. R- jak sie chce pobzykac to sie bierze wolny towar a nie komus poroże robi. Trzeba sie cenić ;)

Gość mezatka na papierze
kaoso masz racje ! :):):) dziekuje :):):)

No prosze cie bardzo ;) zachowaj godność i do przodu. Po co ci układy. Jak ci sie zachce to założe sie w chwile znajdziesz chętnego ;) lepiej miec moralnego kaca po wyskoku niz po układzie. Tak mysle. Ale moge sie mylić ;) znajdź normalnego faceta sobie i ułoż zycie. Koncze powodzenia :)

Gość mezatka na papierze
dzieki :) zatem r dostanie nauczke, a maz kopa w tylek :) Zatem teraz musze tylko kogos poznac i sie zakochac, no i zeby on sie tez we mnie zakochal :)

Dokladnie :) jak wiosenne porządki to na calego :) powodzenia. 3maj sie cieplo :)

Gość mezatka na papierze
dzieki kaoso :) pa ;*

Gość hahahahuuhuhahahuhuhu
ale przeciez ty juz zdradzilas meza :D mineta hahahaha przeciez to zdrada! nad czym sie zastanawiasz :D?????

Gość do: hahahahuuhuhahahuhuhu
minetka to zdrada? :D poki jej nie wsadzil to nie ma zdrady Zreszta jest mloda, niech uzywa poki moze :):):):)

Gość do:mężatka na papierze
przespij sie z nim, zobacz jak jest z nim w lozku Moze on tak tylko mowi, ze nie chce zwiazku, a potem sie w Tobie zakocha i bedziecie szczesliwi :)

Gość a mezatko nie boisz sie
ze sie zakochasz w tym r? skoro meza w gruncie rzeczy nie masz Bo na odleglsc to nie jest zwiazek No to mozesz sie w nim zakochac i co wtedy? jak on chce tylko seksu to chyba raczej nie bedzie to uczucie odwzajemnione a tak w ogole skoro juz robil Ci minete :) to Ty chyba nie czujesz sie mezatka, skoro az do takich rzeczy doszlo ....

Gość nestle fitness
przeciez Ty juz zdradzilas meza hahahahaha o co sie pytasz wiec? :D pewnie kwestia czasu i bedziesz sie pieprzyc z tamtym regularnie

Gość plaski brzuszek
jakie zdradzila? jak mozna zdradzac goscia, ktory sobie pojchal i ma cie w dupie? dla mnei to nie jest zdrada Powinna od niego odejsc i poszukac nowego

Gość podpijacz zawodowy :)
pupupuup dalas mu dupy juz? :D

Gość ale z tego powyzej
to prostak autorko - korzystaj i baw sie poki mozesz :) nie zastanawiaj sie, tylko zabepziecz i baw!!!! :):):)

Gość czytam i własnym oczowm nie wi
baw się? Nadstawienie dupy nazywacie zabawą? Facet poużywa i zostawi cię, chcesz tego? To ma być lekarstwo na twoja samotność? Wpadłaś może na to, żeby pojechać w odwiedziny do męża i zobaczyć jak on tam żyje? Myślisz, że jak tamten porucha cię kilka razy to się lepiej poczujesz, poczujesz się kochana? To jemu się trafiła wygłodniała mężatka, lepsza okazja do rżnięcia niż panna.