Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnx

czuje sie zazdrosna o byly zwiazek faceta

Polecane posty

Gość annnx

od czasu do czasu mnie najda takie glupie mysli... jestesmy ze soba dopiero miesiac, z tamta byl az 5 lat. :( jestem zazdrosna o jego byla, nie wiem czy sie kontaktuja czy nie wlasciwie.. czuje sie od niej gorsza, choc nawet jej nie znam:O najgorsze jest to ze nie moge tego nikomu powiedziec bo to naprawde glupie... myslicie ze mi to z czasem przejdzie?

Gość rtyty5rte5
niestety nie przejdzie, mam to samo od 7 lat i jest coraz gorzej :o 🖐️

Gość 866666ttt4eeeeeeeeeee68r5555
no to pomysl,że to jest była. BYła czyli skoro z nią już nie jest to znaczy że nie chce z niąbyć czegoś jej brakowało. Woli być z Tobą. Rozumiem jak eks jest zazdrosna o obecną ,że wybrał ją ale obecna o eks?? Ty musisz być doskonalsza od tamtej,teraz jest zafascynowany Tobą. Tak o tym spróbuj pomysleć.

Gość annnx
no cos Ty, nawet mnie nie strasz:( nie bede robila jakis pretensji mojemu chlopakowi o to, bo naprawde pokazuje ze mu zalezy, stara sie... ale czy ja wiem co mu w glowie siedzi. maja przeciez tyle wspomnien, wspolne zdjecia, nawet psa razem mieli. A moj najdluzszy zwiazek trwal pol roku, moze dlatego sie tak czuje

Gość annnx
kurde az mi wstyd ze pisze takie glupoty;) to poprostu niskie poczucie wlasnej wartosci...