Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

czy grube mogo mniec chlopa

Polecane posty

Czyli wszyscy zgodnie uwazamy ze grube chlopa mniec nie moze!

Gość ale wy zrzędy
pierdolicie. A jeśli otyłośc jest wynikiem choroby? Też wtedy powiecie, że laska o siebie nie dba? :o

Tak i smnierdzo a nawet jak zchudno to brzydke bendo bo bendo rozstepy mbialy i faldy zkory po tloszczu lasico ja ziol nie pihe zkond ci przyszlo glowy zeby ziola pic ziola to do jedzenia sie daje np ziola prowansjie teko sie nie pije nie ekspertuj ze zdrowiem

Zrzendo zawsze tak rzedzisz grube zawsze secwmowi ze jest albo hore albo zchusc nie moze a to take gupie gadanie grube to na wlasne zyczenie a nie ze chore

No to jak na własne życzenie, to tylko potwierdza że o siebie nie dbają. Otyłość jest niezdrowa dla organizmu

Ja wole byc takie chude jak ja jestem w ogole uwazam ze powinam bycuwazana za kanal pienkna

Ta to prendzej chudy moze byc choryy albo biedny bo nie ma co jesc i chudy je albo chory i nie tyje a grube to grube

Oj tam damo, tam dama z ciebie taka... Nie zapominaj ja we kuli wszystko widze....... I znam twojo pzyszlisc lepiej niz ty sama

Dobra knury nie piszo to ide spac....... Dobranoc damowa lasicobajubaj

Gość nastolatka z nadwaga
wrecz bardziej apetyczna :P potem im wiecej lat tym gorzej dziewczynki :D ale jak kobitka dobrze seksownie sie wije wigina i zna te sztuczki ktore my faceci lubimy to bedzie ruchana nawet pRZEZ JAKIS CZAS :D :D

Pewnie chlopa szukacie ale to nic z tegoo... Oni knurow nie szukajo tylko zgrabnych laskow jak my

Opwiem wam cos wkurzajo mnie grube maciory, ale ja taka jedna apodyktyczna tzn.taka chuda ze xs je na nio za duze i ona o tym wie bo od zawsze ma zawsze tak bylo , ale przyvhodzi i zawsze je zaskoczona ze na nio za duze to bylo i o co jej chodzi

Po co w ogole przychodzi.....? Napewno nie po to zeby mnie wkurzyc bo ja w ogole sie nie denerwoje dla jasnosci

Eh ludziska do kond ten swiat zmnierza a wy nic nie pirzecie

Debilko nic nie usowam chyba e knurze sama je zjadasz a czesc lasico tyle maciur mnie sie zlazlo ze lochocho