Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia_Julia_Julia

Co sądzicie o długoletnich dziewicach?

Polecane posty

Gość Julia_Julia_Julia

Mam 24 lata nadal jestem dziewicą, nie zakochałam się nigdy tak naprawdę a chciałabym to zrobić z osobą którą kocham. Czy to błąd? Może lepiej się bawić i szaleć? Moi znajomi mówią że jestem nie normalna. A wy?

nie w polaczeniu z przymiotnikami piesze rsie razem.....czyli nienormalna.o! ro to co ci serce podpowiada anie glupie dziewuchy

Gość kra-m
I maja racje. Nigdy nie mialas ochoty na penisa miedzy nogami. Ja mialem ochote na cipke juz w wieku 12 lat.

nie w polaczeniu z przymiotnikami piesze sie razem.....czyli nienormalna....o! rob to co ci serce podpowiada a nie glupie dziewuchy

Gość JOJOJOJO
Ja mam 27 lat i też jestem dziewicą. Wcale nie uważam się ptrzez to za nienormalną. Zamierzam rozpocząć współżycie dopiero po ślubie bo uważam, ze jest ono zarezerwowane jedynie dla małżonków. Wiem, że to o czym piszę jest dla wielu osób żyjących w dzisiejszych czasach co najmniej dziwne ale ja się tym nie przejmuję. To moje życie i mam prawo do własnych poglądów i do tego by postępować tak jak uważam za słuszne. Nikt nie będzie mi mówił co mam robic i narzucał własnego zdania.

Gość Esmeralda_całą_parą
Jesteś dziewicą super, tylko napaleni kolesie uważają inaczej. Przynajmniej się szanujesz a nie jak jakieś puszczalskie

Gość kra-m
Kazdy co kto lubi.

Gość sprobuj to opchnac
z 10 tys wyciagniesz jak nic

Esmeralda_całą_parą pierwszy raz slysze ze kobieta ktora lubi sex jest puszczcalska?:O a ty to pewnie zelazna dziewica po 50 :O:O:O....

Gość Despina
Jestem w stanie zrozumieć takie dziewczyny! Sama swój pierwszy raz miałam w wieku prawie 18 lat z męzczyzną, który miał 28 lat, po roku bycia ze sobą.Teraz jest moim narzeczonym, mam 20 lat

Gość Esmeralda_całą_parą
Nie, jestem już matką dwójki dzieci, moim jedynym partnerem byl i jest mąż. Czy wam tylko ruchanie w głowach? Jest coś poza tym, ale jak widac niektórzy myślą tylko jedną częścią ciała. Czy top znaczy że wstydzilibyście się dziewicy?

Gość napalonia
ok tylko pomyślcie dziewice że jeśli po ślubie spodoba sie wam seks - 5 - 10 - 50 razy bedziesz to robic to na pewno pojdziesz w tango, zdradzisz meza bo ten mąż już nie bedzie zaspokajal, dojdzie ciekawosć, rozpalenie itd. Zrób to jak przyjdzie chwila. I pomyślcie tak: zrobisz to z mezem, ty go kochasz, on niby tez ale po kilku latach sie okazuje ze to skurwysyn i co? albo alkoholik? cale życie bedziesz sobie pluc ze masz powiedzmy 30 lat i jednego partnera seksualnego na karku, ze cale zycie czekalas zeby dupe wystawic smieciowi!!!

Gość Ewelinka_hop
No właśnie chłopcy jak to jest. Czy wg was spotykać się z późną dziewicą to wstyd? Nie chcieli byście takiej dziewczyny?

Gość ehemmmmm.
dziewice? i co niby ta dziewica potrafi? chuja potrafi! nawet obciagnac dobrze nie umie

napalonia przesadzasz.....jak facet jet nie te te....to sie go wyrzuca z domu i po sprawie...to nie czasy matki teresy....dzis kobieta sama decyduje o swoim losie a nie jaks tam marny alkoholik.....no chyba ze ty masz inaczej:O

Gość ehemmmmm.
a ja nie chcialbym cierpliwie uczyc takiej dziewicy kilka lat zeby umiala dobrze mi zrobic.

Gość Ewelinka_hop
Czyli nie warto być dziś dziewicą? No to lipa bo ja też jestem i także mam 24 lata, więc mogę się pożegnać z facetem bo żaden mnie nie zechce bo nic nie potrafię tak?

Gość kra-m
Dla mnie seks z dziewica to zaszczyt - ja bylem pierwszy. Ale to nie jest znowu takie wazne. Lepszy seks jest z niedziewicami.

Gość Ewelinka_hop
To znaczy że co? dziewice się boją szaleć? Tak trudna jest ta nauka...

Ty i zakochanie :O daj Ci Boże. :O Już zawsze będziesz dziewicą . 😭 "Nienormalna" bo nie sypiesz się tak jak oni. Sraj na to co Ci mówią, najwyżej zostaniesz waflem, zapomnianym przez wszystkich. Jesteś w wspaniałym wieku gdzie ruchanie powinno być, na dzień dobry i do widzenia. Masz opory, Twoja sprawa. Tylko nie dawaj duupy , bo inni mówią.

Gość acordeon
rób jak chcesz ale faceci długo nie wytrzymują i zazwyczaj nie biorą kota w worku

Gość kra-m
Ja mialem trzy dziewice, i za kazdym razem ten pierwszy raz to bylo tylko pozbycie cnotki. Dobry seks mielismy nastepnym razem po tygodniu.

Gość Despina
mój narzeczony jest dumny, że był moim pierwszym.Mimo, że przed nim nie byłam w łózku z zadnym to podoba mu sie seks ze mną. Więc bzdury gadacie że trzeba mieć aż tak wprawę do zrobienia dobrze mężczyznie;P

Gość sranie_w_banie
Ja uważam że dziewica w niczym gorsza od niedziewicy nie jest, zależy od panienki. Znam napalone dziewice i niektóre były lepsze niż te co pierwszy raz miały za sobą. Trochę się boją, ale po przerwaniu błony już nie pamiętają jak cnotliwe były

Gość acordeon
moja kobieta trzymała mnie tak rok i postawiłem sprawę jasno albo wóz albo przewóz

Despina hehe.....kolejna naiwna :D

Gość Despina
niby czego naiwna? ponad dwa lata z nim sypiam więc myslisz że jestem nadal niedoswiadczona w łózku;P Żałosne...

do esmeralda to ze ktos uprawia seks przed ślubem to nie znaczy ze sie puszczaja na prawo i lewo tym bardziej ze od kilku lat z tym samym partnerem i planuje sie dopiero ślub nie wieze ze zaczełas po ślubie to żadkosc