Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka-therine

Porzucił mnie chłopak/narzeczony

Polecane posty

Gość Ka-therine

Wczoraj rzucił mnie chłopak, po 7 latach związku. Nie wiem jak sobie z tym poradze....Byliśmy zareczeni... Nie mam żadnych przyjaciół, nie chodze na imprezy, odcięłam sie od wszystkiego dla niego... I teraz zostałam sama. Czuje się fatalnie. Chciałabym móc się komuś wyżalić, nie mam komu:( Prawdopodobnie dziś zawaliłam studia, oblałam poprawke:( Zycie mi się wali. Powiedział, że mnie nie kocha i że okłamywał mnie przez ostatni czas... Nie wiem co robić i jak sobie z tym poradzic...;(;(;(;( Nie mam co robić, żeby nie myślec, czuje sie ofiara....;(

Gość dfgdfg545545
Weź teraz nie myśl o chłopaku tylko staraj się jeszcze ratować te studia- jak się rzucisz w wir pracy to zapomnisz o nim.

Gość Ka-therine
Cały czas myśle o nim...;( becze cały czas jak jakaś popieprzona. Nie umiem inaczej...Był całym moim światem, nie wiem co robić bez niego wogóle....;( Nie wiem nawet nie umiem tego opisać tak jak czuje... Nie chce życ bez niego... Nie rozumiem jak mógł mi cos takiego zrobić...;(

Jeśli nie masz żadnej koleżanki z ktorą moglabyś pójść na spacer/wino i wypłakać się to właź na czat i tam się wygadaj. Zobaczysz, że nie ty pierwsza i nie ostatnia...w takiej sytuacji. Uszy do góry! Najwyraźniej nie on był ci przeznaczony.

Gość Ka-therine
Nie widze już nawet ekranu jestem taka spłakana... Moja praca jest nudna, siedze 8 godzin, żeby przesiedzieć i wracam do domu. A studia już spaliłam napewno.... Dziś nie jestem w stanie napisać wiećej...

Łatwo jest powiedzieć "nie myśl o nim" ale to niestety niewykonalne i nierealne! Na moje oko ka-therine zwyczajnie emocjonalnie uzależniła się od tego faceta i teraz będzie musiala nauczyć się bez niego żyć. Pomysłz wrzuceniem sie w wir pracy może być dobry. Możesz jeszcze zebrać się i postarać przygotować na komisa. powodzenia :)

Gość nie może byc na kotie?
Nawet nie umiem sobie wyobrazić tego bólu, a co dopiero radzić? :( Może faktycznie wjedź na czat i pogadaj z kobitami co to PRZEŻYŁY?

Gość pudrowana
jak moglas dopuscic zeby nie miec w zyciu nic fajnego poza nim?czemu nie masz kolezanek?sama jestes sobie winna,ktory facet chcialby na powaznie byc z kobieta dla ktorej jest calym swiatem.traci szacunek dla takiej

Gość ;lk;lkk
choc go nein znam-nie dziwie mu sie. gdybym ja byla calym ssiwatem dla mojego faceta to kopnelanbym go w tylek. tak nie mozna dziewczyno

pudrowana... idź ty lepiej nosek przypudruj, bo temat najwyraźniej cię przerasta

Gość ;lk;lkk
keiki widze ze i ty nalezysz do grona skrzywdzonych biednych niczemu winnych dziewczynek ktore nawet nie staraja sie ruszyc glowa by zrozumiec kilka prostych prawd zyciowych

Gość pudrowana
a co,sama uprawiasz taki zwiazek w ktorym on jest dla Ciebie calym swiatem?

Gość Ka-therine
Nie bylam uzalezniona emocjonalnie, nie o to chodzi... po prostu byl mi najblizsza osoba i teraz swiat dla mnie jest bez sensu...Kochałam go i kocham najbardziej na swiecie. Nie mam bliskich znajomych. Dlaczego? Byłam typem imprezowiczki, musialam sie zmienic dla naszego zwiazku. To byla zmiana 180 stopni... I tak powoli jakos coraz rzadziej widywałam znajomych, az przestalam wogole... Kazdy sobie jakos ulozyl zycie, w tym ja znim.... A teraz dowiedziałam sie ze klamal mi w oczy ze mnie kocha i chce slubu, czuje ogromna pustke w sercu, poprostu czuje ja, nie wiem co mam robic myslec itd... Jedyne co mi sie chce to wyć... Myslenie teraz jest moja zmora...;(

Ja cię kręcę, ale zmuła. Może wyjdź do baru napij się, wyspowiadaj się barmanowi, bo przecież tak nie można wegetować? Barman wysłucha i nie wyśmieje, bo to człowiek od takich problemów. Przynajmniej u nas taki jest. :)

Gość jghkjghkhjkhj
bylam w dluzszym zwiazku i z dziecmi i tez mnie zostawil, i powiem ci wez sie dziwczyno za siebie, pokaz ze nie jestes gorsz, miej go w dupie. wiem latwo nie bedzie ale to beczenie ci nie pomoze. Sama zrobilam glupote bo chodzilam beczalam i prosilam. Teraz to wiem. Wez sie za siebie, z czasem ci minie. posluchaj muzyki ktora cie rozweseli

Gość onawi
maskara przezyć coś takiego.. masakra to jak facet zostawia zone z kilkoma dziecmi ktora przez nascie lat zajmowala sie tylko nim i domem i nie ma perspktyw na przyszlosc......ty jestes sama,masz prace........poradzisz sobie

Gość Ka-therine
Dziękuję wszystkim za kilka dobrych slów;* Nigdy wcześniej nawet by mi nie przeszło przez myśl, że będę szukać wsparcia u obcych osób i wogóle szukać jakiegokolwiek forum... Dopiero wstałam, wyobraźcie sobie jak sie czuje i co myśle... Wasze parę słów dodaje mi (naprawde dodaje) jakiejś otuchy, nie da się oczywiście wszystkiego już zrealizować, ale mimo wszystko dziękuje...

Wiosną najlepiej iść na działkę pogrzebać w ziemi, poobserwować robaczki, posłuchać ptaszków i zagrzebać smutasy na amen. Będzie dobrze choć jeszcze w to nie wierzysz. pa :D