Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość portugaliaaa

czemu kobieta po ciąży wygląda jak krowa ?

Polecane posty

Gość portugaliaaa

no własne czemu ?;(

Gość Number of the Beast.
Czy kiedykolwiek widzialas krowe? Ja nie widze podobienstwa pomiedzy krowa,a kobieta po ciazy.

Ja po ciąży waże mniej niż przed. Piersi bez zmian bo nimi nie karmię - błagam cię co to za porównanie....

Gość portugaliaaa
zle porownanie wygladaja jak maciory :(

Gość Dobre sobiee
Nie każda tak wyglada ja np nie mam sobie nic do zarzucenia tylko jeszcze troche brzuszka mi zostało ..... KaZda z nas jest inna ?a dlaczego pytasz?pewnie ty wygladasz tak co?

Gość Number of the Beast.
Przykro mi autorko,ze nie odrozniasz zwierzat od kobiet. Jesli sie nie dba o siebie w ciazy,to skutki moga byc oplakalne.

właśnie ja na porodówce zjadałam kilka biszkoptów natomiast byla ze mna laska której mąż przyniósł kurczaka z rożna , porcję fryte i sałatke - zjadła wszystko - była ogrooomna. Fakt - jak się zaniedbują to nie wyglądają ładnie.

Gość zaczarowany olowek1000
kolejna prowokacja nudzacej sie gowniary/gowniarza. Idz matki zapytaj czemu po urodzeniu takiego polmozgu jak ty wygladala jak krowa

Gość Despina
jestem miesiąc po porodzie i ważę 55 kg Krowa znaczy się?

Gość niedowartościowany impotent
się odezwał i tyle w temacie

ehh nie przesadzaj autorko. jezeli sie zaniedba kobieta to i ciaza nie potrzebna zeby wygladac jak krowsko. trzeba dbac o siebie a wiadomo ze po samym porodzie prawie kazda mama czuje sie nieatrakcyjna i to wcale dziwne nie jest bo hormony buzuja. poza tym wyglad w takim momencie chyba sie najmniej liczy.

Gość Różne są kobiety
jedne się roztyją a inne będą wyglądały jakby nie rodziły i o tych ostatnich mówi się że są stworzone do rodzenia :D. Ja to się zawsze zastanawiałam dlaczego mężczyźni krowieją jak ich żona urodzi :D, i brzuszek się rozrasta i jakoś tak już tatusieją i trochę seksu im umyka z ciała :/. Takie są moje doświadczenia z mojego otoczenia a nawet dalej. Kobiety organizm przechodzi takie zmiany że można to równie dobrze porównać do huraganu pędzącego po Kalifornii natomiast facet ani nie rodzi ani w ciążę nie zachodzi a jednak hormony jakieś działają i z byka robią się bysie :D. Jeżeli to facet się zastanawia nad tym tematem to niech przyjrzy się swojej płci jaka pikna jest a jeżeli kobieta to niech nigdy w ciążę nie zachodzi bo pewnie będzie mieć takiego pecha że trafi na pierwszy opisany model kobiety ....auć! :D

Gość jonnysss
autorka pewnie pisze o swojej matce...biedne dziecko, maciora jest jej mamą:D:D:D:D:D:D

Gość Jacek1982
bo po urodzeniu dzieciora wiekszosc ma w dupie wyglad i wygladaja jak kaszaloty :D

wiadomo, ze lepiej o siebie zadbac, ale z drugiej strony dostrzegam cos bardzo smutnego. kobieta w mekach wydaje nowe zycie, a potem jeszcze zostaje wyzywana od krow. tylko utwierdzam sie w tym, ze nie warto, ze teraz swietosci juz nie ma i nawet podarowanie komus zycia gowno znaczy. no chyba ze schudniesz szybko, a nie kazda moze :o

och nie przesadzajmy:) kazda mamuska jest inna:) jedna schudnie druga nie a dzidzius jest juz na swiecie i to sie przecie liczy nie? no chyba ze nie u wszystkich:) poza tym kobietki nie stresujmy sie wygladem zaraz po porodzie i dajmy sobie troche czasu na zrbienie sie na bostwo:) a pamietajmy tez ze ladna zadbana mama to szczesliwa mama a happy mama to happy baby:)

Gość bez jajek
Nie mam ani jednego dziecka ;) (i nie zamierzam mieć) i ogólnie często mnie wkurzają ciężarówki i swieze matki ale tutaj musze ich bronić ze wszystkich sił. Jest faktycznie taki moment, że po urodzeniu dziecka kobietki wygladają fatalnie - ale bez jaj. Po pierwsze jest to rewolucja dla organizmu, po drugie przeorganizowanie życia wiec trzeba sobie dać trochę czasu i trudno jest tak od razu pozbierac się do kupy i zadbać o siebie. Nie wymagajmy zbyt wiele, dzieciak i tak jest duzym obciążeniem i nie dziwię się żadnej matce, która nie ma ochoty i czasu odchudzać się, malować i fajnie ubierać. Z moich obserwacji widzę, że kobietki często wracaja do formy "same z siebie" po ok. roku. A co niektóre po tym okresie są jeszcze fajniejsze niżwcześniej. Więc daruj sobie teksty typu "krowa" bo po pierwsze jest to niegrzeczne, po drugie nie tobie oceniać wygląd innych osób, a po trzecie nie masz pojęcia jak to jest dopóki sam/a tego nie doświadczyć (bo jak widzę jesteś za bardzo ograniczona żeby zrozumieć sobie kobietę w takiej sytuacji).

Gość parowniczka
Ja bezposrednio po ciąży wyglądałam może troche jak krowa - miałam wielkie, napompowane cyce i brzuch, na którym skóra jeszcze się nie obkurczyła czy jakby to nazwac - taka rozpulchniona, gąbczasta. Ale to mija, nie wiem, po co sie czepiać

Gość a wy na prowodowce
zarlyscie????????????? biszkopty??????????? kurczaki??????????ło jezuniuuuuuu:O:O:O:O