Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przynajmniej wiem

jak mozna byc tak podlym

Polecane posty

Gość jeśli nie masz swojej wartości
jak to :" rozwalać zwiazek" ?? jak inna, nic nie znacząca osoba może rozbić trwały i stab\ilny związek???? bo nie rozumiem???

ale wiesz jakie to dziwne uczucie . mój w pracy . ja siadam na lapka i przychodzi sms od niego że mnie kocha , że jestem jedyna , że nie może się doczekać aż mnie zobaczy a tu bach wchodzę na fb i a tam panna D "mój misiaczku " i różne takie zadzwoniłam , zrobiłam taką awanture przez telefon. nie dałam mu dojść do słowa, przyszedł wieczorem to powiedział że jej nie zna, że to jakaś chora laska jest , dopiero po ok 3 dniach sprawa się wyjaśniła

wiesz , czasami ludzie są tak sprytni , znają słabe punkty w związku i wiedzą kiedy uderzyć

Gość strążek
Hmmm...faktycznie te wasze rywalki są godne pożałowania:O ale Wy jesteście lepsze? też ulegacie ponurym instynktom, choć innego rodzaju...taki np Mięsny Jeż która napawa się zemstą i mówi, że "boże jak ja lubię się mscić" to w sumie fajnie, że masz okazję? Ktoś napisał, że Twój facet to dupa, bo załatwia swoje sprawy Twoimi rękami....coś w tym jest. Mimo to życzę wszystkiego najlepszego.

Gość strążek
A....no to jak nie masz to wporządeczku:O

Gość ohmygottt
piekielna...może strążkowi chodziło o to, ,że dupa baba ciągnie do dupy chłopa?

Gość kurde111111
Mięsny...weź jej przywal jeszcze raz! niech się wywłoka schowa w kanale! biedny ten twój gostek:O dobrze, że go ta szmata nie dopadła:O

nadal was nie rozumiem... bo same chyba dokładnie nie wiecie czego się czepiacia w tych historiach

Gość ////////chłe
piekielnico:O to weź przeczytaj jeszcze raz, powoli, może zrozumiesz:O

teraz to bardziej mam ochote przywalic niektorym osobom z kafe, chca umoralniac nie wiadomo na jakiej podstawie :O

Czepiacie się też nas , bo podobno jesteśmy takie jak nasze rywalki Przepraszam czy ja jestem głupia bo glupio mi ze zrobiłam niepotrzebną awanture chłopakowi, bo jestem zła na jakąś dziwke ktora chciała zepsuć moje życie i zburzyć zaufanie które budowaliśmy przez bardzo długi czas

zgadzam sie z Toba piekielna, a ze ktos szuka zaczepki to juz jego problem :P najwazniejsze, ze teraz jest cisza i spokoj, jestesmy szczesliwi :)

Gość chybaty
eh dupeczki:D macie dupowatych facetów, macie problemy:D:D:D

Gość ////////chłe
podstawą są dyrdymały wypisywane przez kafeterianki;)

Gość ////////chłe
mimo wszystko życzę powodzenia🖐️

Gość dooooopek
a ja nie:O

Gość masakra111
ten mięsny to taki typ...

Gość masakra111
"boże jak ja lubię się mścić"...to mam ci zyczyć więcej takich historii bo już nie kumam?

Gość oszukana na maxa
rok temu poznałam faceta, było miło, utrzymywał, że jest wolny... niestety jest żonaty, a wydało sie to całkiem przypadkiem, mam ochotę poinformować jego żonę, że ma męża qtasa, tylko obawiam się, że on się domyśli, że to ja.. a nie chce mieć już z nim nic wspólnego... chciałam zadzwonić do niej i powiedzieć, ale to prokuratorska rodzina, wiec namierza mnie hehe, a nie chce tego, widzieć się z nią też nie chcę, jak skontaktowac się tel, żeby nie być namierzonym..

hmm . wiesz ja co do wierności mojego jestem już pewna. ale jeśli boisz się ze zostaniesz namierzona , to zadzwoń z budki albo wyślij list i jeśli macie jakieś zdjęcia to je tam dodaj :) bo nawet jeśli kupisz nowy starter , włożysz do tel a później wyrzucisz tą karte to jest szansa że cię namerzą jeśli będą chcieli