Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrytaaaa bardzo...

dziwna sytuacja....

Polecane posty

Gość skrytaaaa bardzo...

poznałam w ubiegłym roku brata mojej dobrej koleżanki...mił mi pomóc przy aucie-nieistotne w sumie....nie zrobił na mnie większego wrażenia...w moich rozmowach z kumpelą zawsze gdzieś pojawiał się,ale ja w sumie to zbywałam...no i po jakimś czasie zaczeliśmy się spotykać w czwórkę,niby tak dla zabicia czasu...kumpela dała mi jego nr.bo on tego chciał,żebym się z nim skontaktowała co też po jakimś czasie uczyniłam...byliśmy razem na sylwku i tak w sumie zaczeło się...ja po owym roku wyjechałam na tydzień,codzień godzinne rozmowy telefoniczne,wydawało się że będzie super...wróciłam zaczelismy sie spotykac,bylo zajefajnie...wydawalo mi sie ze zaczynamy sie wzajemnie nakrecac...powastał mały kryzys,ale zazegnaliśmy go....podjemlismy kolejna probe,ale zaczeło sie psuc...doszłam wtedy do wniosku ze chyba go nie kocham,niby boli ale nie kocham....po kolejnej pauzie wrócił było dobrze niecałe dwa tygodnie,które pozwolily mi sie przekonac ze bardzo chce byc tym facetem...w dniu kobiet odjechal ode mnie jakby nigdy nic,niby było ok,ale teraz sie do mnie w ogole nie odzywa,zlewa mnie totalnie,nie odbiera tel.ode mnie.nie odpisuje na sms...bardzo mnie to boli bo we mnie zaczelo sie cos dziac...tak bardzo pragne byc z tym facetem,ale nie wiem co robic...poddac sie???walczyc???

Gość skrytaaaa bardzo...
moze i wysyp,a moze po prostu jest cos w powietrzu

może liczył że się z nim prześpisz? a że nie zainicjowałaś to masz babo... oj ja znam takich facetów:P

Gość skrytaaaa bardzo...
wtedy dziś nie byłabym zapłakana,tylko załamana...

Gość pisałaś
o tym juz

Gość skrytaaaa bardzo...
nie wiem co robić dlatego tu jestem...potrzebuje malych podpowiedzi,sugestii...bo sama się już troszkę pogubiłam i w zaszadie nie wiem co robić???dodam ze jest to facet 7 lat ode mnie starszyi jest juz grubo po 30-tce,więc...

Gość skrytaaaa bardzo...
chyba nie miałam i nie mam szczescia